Kontor og lagerlokaler i sentral beliggende eiendom med meget god profilering

Rosenkrantzgata 61, 3018 Drammen

Type lokale
Kontor,
Produksjon/Industri,
Lager/Logistikk,
Kombinasjonslokaler
Areal
25 - 400 m²

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Vi har nå for Fevang Eiendom AS attraktive og fleksible lokaler i eiendommen Rosentrantzgata 61 til leie. Ledig areal består av både kontor, lager og forretningslokaler/ shoowrom. Forretningslokaler med fantastiske profileringsmuligheter i større sentrumsnær eiendom på Bragernessiden av Drammen. Eiendommen representerer en klassisk eiendom bestående av både forretninger, lager og kontorlokaler, og holder en god standard med fleksible innredningsmuligheter.
Pga. størrelse og mange muligheter, vil det med jevne mellomrom være muligheter for bytte av arealer dersom behov for større eller mindre arealer melder seg. Tradisjonelt sett har dette vist seg å fungere fint både for leietakerne og utleier i denne eiendommen. Meget gode profileringsmuligheter mot godt velkjente Rosenkrantzgata.

Arealspesifikasjon:
Areal 1: 25 kvm kontor- 2.etg.
Areal 2: 80 kvm lager- 1.etg.
Areal 3: 373 kvm lager- 1.etg.
Areal 4: 255 kvm kontor- 2.etg.
Areal 5: 200 kvm kontor- 2.etg.
Areal 6: 300 kvm forretning- 1.etg.
Areal 7: 50 kvm kontor- 2.etg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter for både ansatte og kunder på eiendommen.

Beliggenhet

Meget sentrumsnær beliggenhet, som en av de nærmeste naboer til hovednedløp/ utløp Bragernesås- tunnelen mot Lier/Oslo/Drøbak. Enkel adkomst via hovedgjennomfartsåre Rosenkrantzgata. både til og fra eiendommen. Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet av eiendommen, samt gangavstand til Gulskogen stasjon.

Standard

Eiendommen holder en generelt god standard, med lyse, tiltalende og velholdte såvel utleiearealer som fellesarealer. Hovedsakelig laminat på gulv og malte gipsvegger, samt systemhimling i tak med innfelt belysning. Ventilasjon med kjøling. Alarm med adgangskontroll utenom kontortid ved hovedinngang. Heis i bygget som tar opptil 1000 kg.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 115
Bruksnr: 573

Rosenkrantzgata 61, 3018 Drammen

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221639620
Sist endret 11. jun. 2021 11:29
Referanse 1-0002/20

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.