Tordenskiolds gate 6

Tordenskiolds gate 6, 0160 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
602 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Meget representativ eiendom bestående av 8 kontoretasjer og med restauranten Foodie beliggende i 1. etasje, samt 2 underetasjer. Flott inngangsparti med marmorfliser og stil fullt interiør.

Oslo Areal utleier

Oslo Areal AS eier bygget og er et av de større eiendomsselskapene i Norge. Oslo Areal AS eies 50/50 av Gjensidige Forsikring ASA og AMF Pensionsforsäkring AB. Selskapet eier, forvalter og utvikler eiernes eiendomsinvesteringer i Norge.

Adkomst

Sentralt beliggende rett ved Rådhuset. Få minutters gange til Nationaltheatret stasjon med meget god offentlig kommunikasjon, med alle lokal-, region- og flytog og samtlige t-banelinjer. Trikk- og bussholdeplasser i umiddelbar nærhet.

Parkering og sykkelparkering

Eiendommen har parkeringskjeller med plass til sykler og ca. 20 biler. Vi kan p.t tilby inntil 4 parkeringsplasser i kjelleren. Det henvises forøvrig til nærliggende P-hus.

Beliggenhet

Eiendommen har en av byens beste beliggenheter. Meget sentralt og attraktivt plassert mellom Stortinget og Oslo Rådhus, i et dynamisk og pulserende kontor og forretningsmiljø. MESH er blitt en stor aktør i gaten, hvilket medfører at gaten er preget av flere unike og spennende selskaper, både etablerte og under oppstart. Umiddelbar nærhet til alle servicetilbud, butikker, caféer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Et stenkast fra Aker Brygge og Nationaltheatret.

Standard

Lyse og flotte kontorlokaler i 2. etasje som vil leveres med gjennomgående høy teknisk standard og kvaliteter etter leietakers ønsker og behov. Arealene er særdeles lyse og areale effktive. Det er mulighet for å leie lagerarealer i byggets 1. u. etg. av ulike størrelser.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon med kjøling. Det er installert separate tekniske anlegg inkl. ventilasjon for hhv. kontor og restaurant delen. Bygget har ca. 10 m3/m2 h i kapasitet

Adgangskontroll/sikkerhet

Adgangskontroll med skallsikring.

Tordenskiolds gate 6, 0160 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221633598
Sist endret 11. jun. 2021 10:31

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.