Moderne kontorlokaler i nyere kombinasjonsbygg til fremleie med høy standard. Energiklasse B

Espehaugen 32, 5258 Blomsterdalen

Type lokale
Kontor,
Lager/Logistikk
Areal
300 - 700 m²
Overtakelse
Etter avtale
Energimerking
B

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Det blir nå ledig moderne kontorlokaler til fremleie med høy standard, store vinduer og med flott utsikt over nærområdene. Lokalene kan enkelt tilpasse for ulike type bedrifter, samt mulighet for å leie lager i 1. etasje om ønskelig. Bygget er veletablert med gode felles fasiliteter som kantine, felles garderober, parkering i kjeller, heis, og sykkelparkering.

Ta kontakt for mer informasjon eller visning av ledige lokaler.

Utvendig parkering samt stor parkeringskjeller.
Totalt ca 120 parkeringsplasser på eiendommen.

Beliggenhet

Moderne kombinasjonsbygg beliggende i en av byens mest attraktive næringsparker med kort vei til Bergen Lufthavn Flesland, Kokstad, Sandsli og Lønningen. Området er blitt et dynamisk og spennende næringsområde som er i sterk vekst. Mange av virksomhetene er oljerelaterte. God parkeringsdekning samt kort vei til offentlig transport. Det har også vært diskutert etablering av felles buss for næringsparken på Espehaugen med god kommunikasjon til Birkelandskrysset (bybanen). Det er gangavstand til flyplassen samt kort vei til Blomsterdalen senter med alle fasiliteter.

Standard

Bygget er et av Bergens bedre kombinasjonsbygg med lokaler som holder høy teknisk standard. Etablerte leietakere har valgt gode kvaliteter som passer godt med byggets identitet. (Se vedlagte bilder) Det kan også nevnes høy standard både på innvendige og utvendige fellesarealer, som gir et godt helhetsinntrykk.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Espehaugen 32, 5258 Blomsterdalen

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221621279
Sist endret 11. jun. 2021 08:17

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.