DNB Næringsmegling Stavanger

Sandnes - Unik mulighet i nye lokaler like ved sentrumskjernen. Smarte funksjoner og servicefunksjoner med høy kvalitet.

Jærveien 33, 4319 Sandnes

Type lokale
Kontor,
Butikk/Handel
Areal
309 - 906 m²
Tomt
Eiet

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Jærveien 33 ligger 300 meter fra Skeiane stasjon og det er åtte minutter å gå til Ruten i Sandnes sentrum. Det går busser i begge retninger med få minutters mellomrom, er god framkommelighet med sykkel og dagligvarebutikk på naboeiendommen.

Standard

Jærveien 33 er adressen til det tidligere Rådhuset i Sandnes. I tilknytning Rådhuset bygges det nå et kontorbygg som vil bli sertifisert som BREEAM-NOR Excellent og Energiklasse A. Bygget er på cirka 8500 m² og skal ferdigstilles i september 2021. Det skal bygges i massivtre og gi plass til 250 kontorarbeidsplasser. Hovedleietaker i bygget er Lyse Elnett.

Med smarte funksjoner, førsteklasses løsninger og høy kvalitet på servicefunksjonene, er ambisjonen at Jærveien 33 skal bli en arbeidsplass som skaper lønnsomhet, trivsel og vekst. Utenfor er det en verneverdig park og det vil bli ladestasjoner til elbiler og -sykler.

De ledige lokalene ligger i 1. etasje på 309 kvm. og 2. etasje på 469 kvm. Lokalene er fleksible og leveres etter avtale og i henhold til leietakers ønsker til standard og løsninger.

Kantine

Innbydende kantine som serverer alt fra varmretter til salater og brødmat.

Vei, vann og avløp

Offentlig

Visning

Kontakt megler for å avtale visning.

Ledig fra

September 2021

Ansvarlig megler

Hilde O. Christensen

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1108
Gårdsnr: 40
Bruksnr: 10

Jærveien 33, 4319 Sandnes

DNB Næringsmegling Stavanger

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221567699
Sist endret 17. jun. 2021 13:47
Referanse DNN8.2112

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.