Lyse og moderne kontorer ved Bryn togstasjon - 68,8 kvm - ideelt for 2-5- arbeidsplasser

Nils Hansens vei 5, 0667 Oslo

Leie pr m²/år
1 500 kr
Type lokale
Kontor,
Undervisning/Arrangement
Areal
70 m²
Ant kontorplasser
5
Etasje
2.
Byggeår
1975
Renovert år
2017
Overtakelse
Ledig

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Nils Hansens vei 5 på Bryn, ved Ring 3 og Bryn togstasjon er en totalrehabilitert eiendom 68,8kvm ledige kontorarealer i 2. etasje med fasade mot Nils Hansens vei.  

Lokalene er pent oppusset og fremstår i det alt vesentlige i nybygg-standard. Arealet består av eksklusivt kontor på netto 50 kvm med tillegg av felles møterom og kjøkken som sammen med øvrig fellesareal utgjør 18,8 kvm. 

Pris pr. måned inklusive felleskostnaderer ca kr. 10.985,-.
Andel av etasjens strømforbruk til lys etc. tilkommer.
Alle priser med tillegg av mva. og arealet leis kun ut til mva - pliktig leietaker.
Det kreves bankgaranti type påkravsgaranti fpr 6 mnd leie og felleskostnader inkl. mva.

Et trafikalt satsingsområde

Oslo Kommune, Statens vegvesen og Jernbaneverket har definert Bryn som et satsingsområde for offentlig kommunikasjon og utvidet trafikknutepunkt. Sitat fra Oslo kommunes rapport Bryn kollektivknutepunkt :

Bryn er pekt ut som lokalt og regionalt kollektivknutepunkt i strategidokumentene M2016 og KVU Oslo-navet. Bryn har en sentral lokalisering øst i Oslo ved siden av E6 og Ring 3, jernbanen og T-banen. Dette gjør at Bryn egner seg for knutepunktutvikling.

Dette innebærer bl.a. en betydelig utvidelse av det allerede eksisterende og gode kollektivtilbudet for både tog, buss, trikk og T-bane, et forbedret veisystem og ytterligere tilrettelegging for sykkeltraséer.

Adkomst

Eiendommen har kort gangavstand til Bryn jernbanestasjon som betjener lokaltog mellom Asker og Lillestrøm. Få minutters gange unna finner man Brynseng T-banestasjon med hyppige avganger til sentrum.

Helsfyr, med sitt trafikk- og kommunikasjonsmessige tyngdepunkt, ligger kun 10 minutters gange fra eiendommen. Derfra går også Flybussen til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Se oversikt over beliggenhet og nærliggende kommunikasjonspunkter i bildekarusellen og video "Grønne reiser" https://vimeo.com/385323363

Beliggenhet

Nils Hansens vei 5 ligger på Bryn, den nord-østlige delen av sentrale Oslo. Bryn/Helsfyr har blitt et av de mest attraktive næringsområdene i Oslo. Området har moderne og veldrevne kontorbygg og en meget god beligenhet i forhold til offentlig kommunikasjon, samt de viktigste hovedfartsårer som Ring 3, E6/Strømsveien og E18 like i nærheten.

Til Nils Hansens vei 5 er det både av- og påkjøring til Ring 3 i begge retninger.

Mange større både private og offentlige virksomheter har valgt dette området, som er i stadig utvikling, og nye næringsbygg-prosjekter realiseres fortløpende. 
Se gjerne kortfilm om Bryn-Helsfyrs unike "Byfrihet" her: https://vimeo.com/279568068

Standard

Nils Hansens vei 5 er en moderne eiendom med tidsriktige løsninger. Eiendommen har gjennom de siste årene gjennomgått en omfattende rehabilitering, og fremstår i dag på de fleste områder som et nybygg. Bygget er opprinnelig fra 1975.

Av oppgraderinger kan nevnes:

  • Nytt klimaanlegg med fjernstyring og varsling
  • Oppgradering av det elektriske systemet
  • Ny glassfasade, 
  • Ombygging og rehabilitering av uteområdet med parkeringsplasser - også El-bilplasser.
  • Ny rampeløsning
  • Ny brannalarmsentral

Lokalene har store vindusflater som gir meget gode lysforhold, og sammen  med et moderne klima- og ventilasjonsanlegg gir dette et godt inneklima. Det er i tillegg utvendig solavskjerming.

Ytterligere informasjon om teknisk standard står beskrevet i det fullstendige prospektet, som kan sendes eller fås levert ved visning.

Innhold

Kontorlokalene er pent opppusset i lyse farger og med tiltalende materialer. 

Det er et hyggelig større felles kjøkken utenfor lokalene samt møblert  møterom med faciliteter for videokonferansesom kan brukes av etasjen leietakere.
Etasjen er inndelt til flere mindre selskaper og fungerer som et mindre kontorfellesskap med et både hyggelig faglig spennende miljø.

Nils Hansens vei 5, 0667 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221532329
Sist endret 11. jun. 2021 09:22

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.