Oppsal Senter - ca. 100 m² i 1.etasje for serveringskonsept

Haakon Tveters vei 88, 0686 Oslo

Type lokale
Butikk/Handel,
Kjøpesenter,
Serveringslokale/Kantine
Areal
100 m²
Bruksareal
100 m²
Etasje
1.
Byggeår
2018
Overtakelse
Etter avtale

Fasiliteter

  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Vi har nå et ledig butikklokale med adkomst fra gateplan på Oppsal Senter, sentralt beliggende i Oslo. OBOS Eiendom åpnet nye Oppsal Senter i 2018 med 190 bolig over senteret. Her er det spennende muligheter for det rette serveringskonseptet, som er sterkt etterspurt av våre kunder. Lokalet ligger sentralt plassert, rett ved inngang fra p-hus og Meny.

Oppsal Senter skal være det naturlige valg for hverdagshandelen og møteplass for Oppsal- og Østensjøbeboeren og har hatt en positiv utvikling med bl.a. økt besøkstall og omsetningsvekst. 

Eiendommen byr på gode eksponeringsmuligheter og det er god parkeringsdekning for kunder.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Senterpresentasjon kan sendes på forespørsel.

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Adkomst

Det er godt med kollektivtilbud i nærområdet med både T-bane og busslinjer. Senteret ligger 3 minutters gange fra T banen. Ca 70 p-plasser med to timers gratis parkering, det er 5 ladestasjoner for elbiler. I tillegg er det en plass for hurtigparkering rett ved inngangen. Det koster 10 kroner per påbegynte halvtime.

Beliggenhet

Oppsal Senter er et nærsenter der lokalbefolkningen får tak i det mest nødvendige i hverdagen.

Med beliggenhet rett ved Oppsal t-banestasjon, er vi nærområdets naturlige passeringspunkt for beboerne på Oppsal.

Senteret tilbyr beboerne i området et godt tilbud med blant annet en stor dagligvareforretning, apotek, frisør, cafe/restaurant, megler, blomsterbutikk, renseri, bokhandel og en rekke andre veldrevne butikker. Her finner du kjente butikkjeder og unike butikker.

Senteret åpnet 30. mai 2018 etter flere år oppbygging av nytt senter.

Eiendommen består av to etasjer med handel, servering, helse og servicefunksjoner, i tillegg til innendørs parkeringshus og en liten utvendig parkering, inkludert elbil-plasserer. Det er etablert parkeringsløsning fra Easy Pay med automatisk skiltregistrering ved inn- og utkjøring med gratis parkering i 2 timer inne.

Haakon Tveters vei 88, 0686 Oslo

Kenneth Olsen

Utleiesjef

Mobil
950 29 230

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221516978
Sist endret 11. jun. 2021 15:15

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.