Fremleie - Nyoppussede lokaler sentralt i CBD

Dronning Mauds gate 1-3, 0250 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
389 m²
Etasje
6.
Renovert år
2021
Overtakelse
Fleksibelt

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Dronning Mauds gate 1-3 har vært et arkitektonisk signalbygg i Vika siden 1972. Bygget har gått gjennom en total rehabilitering i løpet av 2020. Bygget er utvidet med en ny 11. etasje og kanskje byens fineste takterrasse med utsikt over både Pipervika, Aker brygge, Rådhuset og Akershus festning. Huset er gjennomgående oppgradert og fremstår nå som nytt både inn – og utvendig. De originale trappoppgangene fra 70-tallet er bevart og pusset opp. Inngangene er oppgradert i et tidløst design, innrammet med svart naturstein. Alle overflater i fellesarealene preges av høy kvalitet i design og utførelse.

Ledige arealer

6.etg - 389 kvm

Lokalene er nyoppusset i 2021 med høy standard. Med vindu fra gulv til tak på begge sider oppleves lokalene som lyse og luftige og alle arbeidsplasser får godt med dagslys. Lokalene er i dag innredet i åpent landskap med gode støttefunksjoner og tilhørende møterom. Arealet har en svært effektive utforming og gjennomgående høy kvalitet i alle elementer.

Plantegning kan sendes ved forespørsel.

Beliggenhet

Sentralt i hjertet av Oslos Central Business District, med en meget attraktiv beliggenhet i beste del av Vika, rett ved Nasjonaltheatret stasjon.

Eiendommen ligger på rett ved Aker Brygge og i kort gangavstand fra eiendommen finner du det meste du måtte ønske av butikker, restauranter, kultur- og servicetilbud.

Innhold

Kontakt megler for å avtale visning.

Dronning Mauds gate 1-3, 0250 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 221347348
Sist endret 15. jun. 2021 12:49

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.