Pene kontorlokaler i gågaten Torggata sentralt i Oslo sentrum

Torggata 5, 0181 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
469 m²
Etasje
2.
Overtakelse
Etter avtale

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
  • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Eiendommen Torggata 5 ligger i gågatedelen av Torggata med Stortorvet og Glasmagasinet i umiddelbar nærhet. Dette er meget sentrale kontorlokaler med alt i nærheten, og butikker som Kitchen i 1. etasje, og Home & Cottage og Clas Ohlson ligger rett utenfor eiendommen. Det er kort vei til Oslo S. og Jernbanetorget (kun 2-4 minutters gange).

Innhold

Vi har ledig kontorlokaler i 2. etasje på 469 m². Netto 390 m². Det er god standard i lokalene, med pene teppegulv og lysmalte vegger.

Lokalet har inndelinger til landskap og større møterom, men også noen kontor.  Åpen kjøkkenløsning med plass til bord og stoler. Toaletter. Flere vinduer mot stille bakgård.

Se forslag til møblering i planløsning med plass til 24 arbeidsstasjoner, to store møterom, et lite møterom, stillerom, arkivrom og kjøkken med spiseplass.

Felles kantine i 2. etasje.

Heis direkte til lokalet. Hyggelig felles inngangsparti fra Torggata med innendørs sykkelparkering. Heis. Dørcalling.

Torggata 5, 0181 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 220746044
Sist endret 3. jun. 2021 08:25
Referanse Sissel Ødegård

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.