Hyggelige kontorlokaler i Pilestredet Oslo sentrum, ved Tinghuset

Pilestredet 15, 0164 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
360 m²
Etasje
3.
Overtakelse
Omgående
Energimerking
F

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Eiendommen består av syv etasjer med en variert leietakersammensetning. I hovedsak består arealene av kontorer, men bygget huser også bl.a. øyenleger, naprapatklinikk m.m.
Ventilasjonssystem og heis.

 

Adkomst

Det er mulighet for parkeringsplass i P-anlegg ellers er nærmeste parkering å finne i Sentrum P-hus. Sykkelparkering i bakgård. Ventilasjon og radiatorfyr.

Offentlig kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet på Stortinget stasjon / Grensen T-baneholdeplass. Trikkeholdeplass i umiddelbar nærhet på C. J. Hambros plass. 5 minutters gange unna er Nationalteatret stasjon med tog- og alle t-baneforbindelser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt, ca. 250 meter fra Karl Johans gate, med inngang fra Pilestredet. Det er meget kort avstand til det meste, med Tinghuset rett ved. Nyoppussede Thon Hotels Rosenkrantz med kurs-/konferansefasiliteter og et variert restauranttilbud.

Standard

Lokalet leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

Vi har ledig lyse og pene kontorlokaler i 3. etasje på 360 kvm. Plantegning viser møblert løsning for 15-18 arbeidsplasser, møterom og sosiale soner.

Etasjen har kombinasjon av landskap, møterom og enkeltkontorer. Pent kjøkken med spiseplass og mulighet for flere sosiale soner. Det er glass-skyvedører og glassvegger til de fleste rom. To toaletter. Heis. Dørcalling. Ventilasjon og radiatorfyr.

Pilestredet 15, 0164 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 220638625
Sist endret 2. jun. 2021 07:49
Referanse Sissel Ødegård

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.