Kontorlokaler til leie sentralt i Molde

Sofus Jørgensens veg 5, 6415 Molde

Type lokale
Kontor
Areal
55 - 1192 m²
Overtakelse
Etter avtale

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Eiendommen ligger i etablert forretning og kontorområde ca. 1 km øst for Molde sentrum. Eiendommen har god tilkomst fra kommunal veg.

Molde er den ledende industrikommunen i Møre og Romsdal fylke, som igjen er Norges ledende industrifylke.

Molde blir kalt for Rosenes by, og dette har sitt opphav i behagelig klima og frodig vegetasjon som kjennetegner området. Store deler av kommunen ligger sydvendt i fjordstrøk med stabile vinterforhold og gode sommertemperaturer. I Molde er det ca. 31.000 innbyggere. Her ligger forretninger, administrasjon, hoteller, offentlig og privat tjenesteyting og kaianlegg. 

Innhold

Pene kontorlokaler i 1. og 2. etasje som kan flyttes rett inn i! Etasjene har kombinasjon av flere enkeltkontor, større og mindre møterom og god plass til sosial soner. Tekjøkken i hver etasje. Det er kjøkkenfasiliteter med sitteplasser i 3. etasje som kan benyttes etter avtale. Etasjene kan leies enkeltvis eller samlet.

1. etasje (ledig fra 1.7.2021)
Brutto 592 kvm
Arealet består av mange større og mindre enkeltkontorer og noen møterom. Flere toaletter. Kjøkkenløsning (innredning med god skapplass, vask og kjøleskap).

2. etasje (ledig)
Brutto 55 - 567 kvm
Etasjen har for det meste enkeltkontorer, men også møterom og plass til sosiale soner. Kjøkkenløsning (innredning med god skapplass). Flere toaletter.

Etasjen kan deles opp i mindre areal, fra 55 m2.

Det er mulig etter avtale å benytte pene kjøkkenfasiliteter i 3. etasje. Her er det også spiseplass.

Sofus Jørgensens veg 5, 6415 Molde

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 220570820
Sist endret 2. jun. 2021 10:54
Referanse Sissel Ødegård

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.