Nyoppussede kontorer til leie i Brekstad sentrum- Muligheter for kombinasjon kontor og hybelleie i samme bygg.

Meieriveien 5, 7130 Brekstad

Type lokale
Kontor,
Lager/Logistikk,
Kombinasjonslokaler,
Undervisning/Arrangement
Areal
11 - 100 m²
Etasje
1.
Renovert år
2017
Overtakelse
Omgående

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Kantine

Visning

Kontakt oss for visning eller utfyllende info!

Beskrivelse

AHA Eiendom har ledige kontorlokaler til leie i Næringsgården, tidligere Fosen Næringshage.

Bygget har nylig gjennomgått en innvendig og utvendig oppgradering. 

Kontorene er lokalisert med inngang fra Yrjarsgata sentralt på Brekstad. I bygget finnes flere kontorer med størrelse 11-23 kvm. Flere av våre leietakere har inngått kontrakter om flere kontorer i rekke o.lign. De fleste kontorene har allerede leietakere innen forskjellige bransjer, og vi har nå da noen flere ledige. Noen er ledig omgående, mens andre kan det gjøres avtaler om for senere leieperiode. Næringsgården byr også på utleie av hybler. Eventuelt en uslåelig kombinasjon av både hybel og kontor i ett og samme bygg. 

Litt om hyblene i bygget: 

Hyblene er helt nyoppusset og fremstår med meget god standard. Her disponerer man sitt eget rom, møblert med seng, garderobeskap, pult og stol. Bad og gang deles med kun en annen person, mens de totalt 12 hyblene har tilgang til et stort felles oppholdsrom. Dette består av kjøkken med fullt kjøkkenutstyr, kjøkkenøy med tilhørende stoler, samt. sofa og TV.

Dette er idelle hybler for både permanent og midlertidig innkvartering. 

Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel for beboerne i samme etasje.

Noen av de fordelene man har med og leie kontor i dette sambruksbygget:
- Kontorareal.
- Rengjøring, inkludert vinduspuss.
- 24 timers adgang inkluder tyverialarm og autorisert brannalarm.
- Utstyrt kontor med møbler (bord, kontorstol, låsbart skap for yttertøy)
- Utstyrt kjøkken og kantine (Kaffekoker, oppvaskmaskin, kjøleskap og service).
- Utsmykket felles/vrimle areal.
- Adgang til print, scan og kopiering.
- IT-sikkerhetssystem, trådløst internett og kablet IT.
- 2 stk. felles konferanse/møterom som benyttes fritt av leietakerne. 
- Toaletter og det man ellers behøver av fasiliteter i bygget. 

Utenfor kontorene er det et fellesareal som nylig er oppusset, og er bestående av moderne sittegrupper. Ved inngangsparti finnes ytterligere et areal med sittegruppe og med plass til utstilling, som brosjyrer o.l.

Bedriftsleietakere i Næringsgården:

JobLearn  –  Forsvarsbygg  –  Jobzone  –   Kystplan   –   Redningsselskapet  –   Revisorgruppen   –   Relacom   –   ISS   –   Salutis bedriftshelsetjeneste   – 
ASAS arkitektur   –   Fosen trafikkskole   –   Onesettle   –   BoligPartner    –   AHA Eiendom   –  Marel Fish 

Arealer for næringsutleie kan diskuteres fortløpende med oss. Vi vil gjøre vårt beste for å møte dine ønsker og innfri dine behov.
 

Ved interesse ta kontakt med eiendomssjef Rune Søraker på: rune@aha.no   

Adkomst

Til Ørland kommer man fra Trondheim via bil/ferge ca. 1 1/2 time. Eller via hurtigbåt ca. 1 time. Yrjars gate er Brekstad sentrums hovedgate.

Beliggenhet

Næringsgården ligger meget fint til i Yrjars gate i Brekstad sentrum. 

Brekstad er ett tettsted på Ørland og et kommunikasjonsknutepunkt for ytre Fosen. I sentrum på Brekstad ligger hovedvekten av butikker og servicekontorer. Her har vi to hoteller, flere spisesteder, et bredt utvalg av bransjer og butikker. På Brekstad er det også servicetilbud som NAV, Ørland medisinske senter, Fosen Distrikts medisinske Senter, tannleger, trygdeboliger, sykehjem, svømmehall, ny ungdomsskole, nytt ungdommens hus, nytt regionalt kultursenter og flere flotte barnehager. 

Som innbygger i Ørland vil du møte oss i alle livets faser - fra helsestasjon via barnehage, skole, boligetablering og eldreomsorg. 

Hovednæringer er forsvaret, offentlig og privat tjenesteyting, handel, primærnæringer og næringsmiddelindustri. Ørland har flere store industriforetak som; Grøntvedt Pelagic - Norges største sildeleverandør og Mascot Høie - produsent av dyner, puter og sengetøy. 

Viktige attraksjoner for Ørland og Norges historie er blant annet Austråttborgen, festningsanlegget Austrått Fort og Fosen Krigshistoriske samlinger, samt museet Uthaugsgården. Ørland har også et 9-hulls golfanlegg, flotte turstier, tilrettelagte sykkelruter, og over hundre aktive lag og foreninger. 

Det er gode kommunikasjonsforbindelser fra Ørland og reisetiden til Trondheim med bil/ferge er ca. 1 1/2 time, med hurtigbåt ca. 1 time, fly til Oslo ca. 1 time og fly til Aalborg i Danmark ca. 2 timer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5057
Gårdsnr: 168
Bruksnr: 347

Meieriveien 5, 7130 Brekstad

Rune Søraker

Eiendomssjef

Mobil
484 85 348

Visning

Kontakt oss for visning eller utfyllende info!

Annonseinformasjon

FINN-kode 218975900
Sist endret 18. mai 2021 15:42

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.