Spennende kontorlokaler beliggende i sjøkanten med flott utsikt over Vågen.

C. Sundts gate 39, 5004 Bergen

Type lokale
Kontor,
Undervisning/Arrangement,
Andre
Areal
720 m²
Etasje
5.
Overtakelse
Etter avtale

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Det er nå ledige lokaler i 5. etasje i nr 39 av Mowinckelgårdene i C. Sundts gate, kun få minutters spasertur fra Torgallmenningen. Lokalene er hele 720 kvm BTA. Dette er rålokaler som kan skreddersys etter leietakers behov og ønske. Lokalene har store vindusflater og mye naturlig lysinnslipp. Her kan en skape sitt eget særpreg, og designe det uttrykket som passer best for sin bedrift.

Bygget har et velfungerende og godt ventilasjonsanlegg, heis og flotte fellesområder. Huseier har nylig innredet et møterom tilknyttet et eksklusivt og spesielt lounge-areal som vil være tilgjengelig for eiendommens leietakere ved behov/etter avtale, eller evt. for felles arrangementer for leietakerne. Fasaden er nyrenovert med blant annet nye vinduer.

I byggets 1. etasje er det felles sykkelparkering. Her er et helt topp moderne anlegg med garderobe, dusj og tørkemuligheter for treningsklær.
Det er rikelig med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, både for ansatte og kunder. Det vil være mulig å leie faste plasser på begge sider av bygget.

Ta kontakt for å avtale visning. Se også film for beskrivelse av eiendommen.

Besøk byggets hjemmeside - se link i menyen til høyre.

Adkomst

Fra Torgallmenningen, følg Strandgaten mot Nordnes og ta inn C. Sundts gate ved Muren. Lokalene kommer så på din høyre side, like ved Holbergskaien.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i C. Sundts gate ut mot Nordnes. Her er en plassert like i sjøkanten med nydelig utsikt over innseilingen, Vågen, Bryggen, sentrum og byfjellene. Det er kort gangavstand til alle byens fasiliteter, samt meget god offentlig kommunikasjon. Her er en lett tilgjengelig. Det er også rikelig med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 165
Bruksnr: 131

C. Sundts gate 39, 5004 Bergen

Annonseinformasjon

FINN-kode 217732425
Sist endret 7. jun. 2021 12:31

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.