Butikklokaler i veletablert handelsområde i Åsane med god eksponering

Åsamyrane 320, 5131 Nyborg

Type lokale
Butikk/Handel
Areal
1864 m²
Etasje
1.
Overtakelse
Etter avtale

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Attraktivt butikklokale på hele 1864 kvm BTA på gateplan med god eksponering mot hovedvei og rikelig med parkering. Lokalet har en åpen planløsning med meget god takhøyde. Tidligere leietaker har vært Toys'R'Us, og andre leietakere i bygget er Barnas Hus og Jula. Lokalet er meget fleksibelt og kan passe til forskjellige virksomheter. Utforming og kvaliteter kan tilpasses leietakers kravspesifikasjoner.

Ledig areal består av butikklokale og lager med kjøreport. Lokalet har god takhøyde, bra standard, god uteplass, og enkel tilkomst fra hovedvei.

Ta gjerne kontakt med megler for tegninger, pris, og visning av lokalet.

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet i Åsane. Lokalet ligger med direkte eksponering mot E39. Området er et sentralt knutepunkt i Åsane. Det er god offentlig kommunikasjon i området og det er lett tilkomst med bil og buss. Enkel adkomst for både kunder og leveranser. Gode parkeringsmuligheter ved bygget.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 203
Bruksnr: 192

Åsamyrane 320, 5131 Nyborg

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217732254
Sist endret 7. jun. 2021 12:32

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.