Helt nye og attraktive lokaler midt i Bø sentrum

Folkestadvegen 1, 3800 Bø i Telemark

Type lokale
Kontor,
Butikk/Handel,
Lager/Logistikk,
Kombinasjonslokaler,
Garasje/Parkering,
Serveringslokale/Kantine,
Undervisning/Arrangement
Areal
10 - 750 m²
Ant p-plasser
50
Etasje
2.
Tomteareal
2 431 m²
Byggeår
2021
Overtakelse
01.12.2022
Energimerking
A

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Alarm
 • Bredbåndstilknytning
 • Felles resepsjon
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Folkestadvegen 1 ligger meget sentralt til i Bø sentrum. Det planlegges nå en utbygging på totalt 3 000 m2 - fordelt på 3 etasjer. Vi mener bygget har en meget god beliggenhet; som igjen gir svært gode profileringsmuligheter mot Rv. 36; som går rett forbi det planlagte bygget. Forretningsbygget er planlagt med parkeringskjeller under terreng og forretning og varemottak/lager i 1. etasje. I 2. etasje er det muligheter for forretning/kontor. Hele 1. etasje er allerede leid ut til Coop Extra. Det er fullt mulig å tilpasse 2. etasje til leietakerens konkrete behov, herunder ev. å tilpasse lokalene til flere leietakere, med mulighet for fellesfunksjoner som toalett, garderobe, spiserom, resepsjon mv. 2. etasje vil få god takhøyde, ca. 4,1 meter; og så er det planlagt en stor og god takterrasse der - på ca. 200 m2. 
Det er bare å ta kontakt for en uforpliktende og konfidensiell prat om deres virksomhet, eiendommen og hvilke muligheter som finnes. Ring til Einar Forberg på mobil 90 12 12 00 eller mail til Oppheimjordet@gmail.com 

Sør Arkitekter har tegnet et moderne bygg; med fokus på vedlikeholdsfrie materialer. Vi ønsker at dette forretningsbygget skal stå i stil med det nye og flotte Høgvoll-bygget som bygges på nabotomta i disse dager. I Høgvoll-bygget kommer det nye Nav-kontoret og en ny kaffebar, samt 20 flotte leiligheter. Ved siden av Høgvoll-bygget igjen ligger Bø Sjukeheim. Universitetet i Sørøst-Norge har en stor avdeling i Bø. Bø vidaregåande skule er en kjent institusjon i bygda. Bø i Midt-Telemark er et senter i sterk utvikling; med god befolkningsvekst. Næringslivet i Bø hadde en sterk omsetningsøkning i 2020.   

Andre næringsleietakere i eksisterende bygg i Folkestadvegen 1 er Aktiv Eiendomsmegling/Eiendomsmegleren Din Telemark AS, Dattebayo AS Sushi og Wok og Advokatene Kåsa og Nilsen AS. I tillegg 3 leiligheter med 12 leietakere.  

Adkomst

Eiendommen vil få adkomst fra Folkestadvegen. Du ser bygget godt når du kommer inn i rundkjøringen i Bø sentrum. Det er planlagt god parkering der. Parkeringskjelleren vi få ca. 35 parkeringsplasser. Utenfor 1. etasje - mot nord og øst - vil det bli ca. 15 parkeringsplasser. Det er i tillegg ca. 10 parkeringsplasser knyttet til eksisterende bygg mot sør/rundkjøringen. 

Beliggenhet

Folkestadvegen 1 har en meget lukrativ plassering, rett ved Rv. 36, hovedfartsåren inn til Bø sentrum, som også er veiforbindelsen mot Øvre Telemark og Vestlandet. Trafikkgrunnlaget på Rv. 36 gjennom rundkjøringen i Bø er

ca. 10 000 biler i døgnet. Det planlagte bygget vil bli svært synlig fra veien, og er følgelig perfekt for én eller flere bedrifter som ønsker god profilering. Man kan søke Midt-Telemark kommune om å sette opp reklameskilt i gavlen på det eksisterende bygget som ligger rett imot rundkjøringen. Turisttrafikken til Bø Sommarland AS og Lifjell - platået, samt til Notodden, går også rett forbi dette bygget.

Standard

Bygget skal ha en god standard. Gode paringsmuligheter for både sykkel og bil. Det vil bli universelt utformet og heis er selvsagt rett ved inngangen. Godt isolert; slik at miljøet ivaretas samtidig som driftskostnadene holdes på et minimum. Bygget er planlagt ført opp med brannsikre materialer som krever minimalt med vedlikehold. Det vil bli installert LED-belysning i alle arealer, samt brannvarslingsanlegg med direkte alarm som dekker alle områder. Det vil etableres internett via fiber til bygningen.

Innhold

Om eiendommen 

 • Tomta på 2 431 m2 er ferdig regulert og klar for utbygging. 
 • 2. etasje kan utnyttes av én bruker eller deles mellom flere brukere. 
 • Rammesøknad sendes til kommunen i mai 2021. Oppstart trolig i aug./sept. 2021.  
 • Innflytting i 4. kvartal 2022. 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3817
Gårdsnr: 53
Bruksnr: 286

Folkestadvegen 1, 3800 Bø i Telemark

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217712107
Sist endret 6. mai 2021 22:36
Referanse Folkestadvegen 1

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.