Kombinasjonslokaler sentralt i Nydalen

Gullhaug Torg 1, 0484 Oslo

Type lokale
Lager/Logistikk,
Kombinasjonslokaler
Areal
900 - 2150 m²

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Heis

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Gullhaug Torg 1 ligger meget sentralt plassert ved torget i Nydalen. Det tar kun 2 minutter å gå til Nydalen T-banestasjon som tar deg til sentrum på 11 minutter. Du finner alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet, med Torgbygget som ligger 1 min unna og Storo Storsenter som ligger 8 minutter unna i gangavstand.

Vi har følgende ledige lokaler i bygget:

2150 kvm BTA kombinasjonslokale.

Kan deles inn i:

- Lager fra 1250 kvm BTA.

- Kontor/lager fra 900 kvm. Ca 15-20 arbeidsplasser.


Gode lagerlokaler med 3,40 meter under taket, 3 kjøreporter og enkel adkomst med varebil/lastebil.

Beliggenhet

NYDALEN

Hold deg oppdatert på www.nydalen.no

Nydalen er blitt et av Oslos mest fremtidsrettete bydeler som stadig flere bedrifter etablerer seg i. Kombinasjonen av nærhet til rekreasjon og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 35.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går hele tiden.


Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig. Oslos største kjøpesenter ligger i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
- 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
- 8 min til Majorstuen
- 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
- 11 min til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen, og har 17 daglige togavganger fra Nydalen i begge retninger.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Det finnes 7000 parkeringsplasser inne og ute.

Gullhaug Torg 1, 0484 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217671907
Sist endret 7. mai 2021 09:47

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.