SJELDEN MULIGHET - Flotte og moderne kontorlokaler i Stavanger sentrum med fantastisk utsikt utover Vågen!

Nedre Strandgate 41, 4005 Stavanger

Primærrom
568 m²
Type lokale
Kontor
Areal
568 m²
Bruttoareal
568 m²
Etasje
3.
Tomt
Eiet

Arealbeskrivelse

Nedre Strandgate 41

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kort om eiendommen

Vi har fått for utleie fantastisk flotte kontorlokaler midt i Stavanger sentrum.

Nedre Strandgate 41 er et gammelt sjøhus som ligger flott til langs Strandkaien i indre vågen av Stavanger sentrum. Beliggenheten må kunne sies å være en av de flotteste i byen.
Her er det mulighet for selv den mest kresne leietakeren å flytte inn i topp moderne lokaler i et gammelt og historisk sjøhus med flott utsikt bla. utover Byfjorden, Skagenkaien og innover mot torget.

Lokalene i 2. og 3. etg. kan enten leies ut separat eller leies ut samlet til en leietaker.

Det kan også vurderes utleie mindre areal i byggets 2. etg, dvs. ett eller flere cellekontorer i kontorfellesskap med andre leietakere.

Beliggenhet

Nedre Strandgate 41 ligger i gåavstand fra byens trafikk-knutepunkt, Byterminalen, Jernbanen og hurtigbåtterminalen, samt sentrums mangfold av servicetilbud.

Området er preget av næringsvirksomhet for allmennyttige formål med omkringliggende boligblokker.

Standard

Bygget er antatt oppført rundt i 1900 og har gjennom årene blitt rehabilitert og tilpasset nye brukere.

Lokalene ligger i byggets 2. og 3. etasje og har adkomst via flott og nyoppusset inngangsparti fra Nedre Strandgate. Kontoretasjen ble totalrehabilitert i 2019 hvor både inndeling, overflater, vinduer, sanitær opplegg, teknisk anlegg osv. ble oppgradert for å imøtekomme dagens krav til standard og tekniske løsninger.


2. etg.
Lokalene består av flere cellekontorer av varierende størrelser. I tillegg sosial sone med te-kjøkken og wc til egne lokaler. Lokalet kan tilpasses ny leietaker for andre løsninger.

3. etg.
Lokalet er innredet med moderne landskapsløsninger, møterom, dame/herre wc og kjøkkenløsning. Det er også tilgang felles garderobe med dusjløsning. Mulighet for å bygge inn møterom.

Videre er lokalet innredet med eksklusive overflater, bl.a. med flott parkett, avbrekk av teppefliser i ferdselssonene, ledbelysning og varme fargevalg på vegger som gir en svært god atmosfære i lokalet.

Kjøkkenkrok er utstyrt med oppvaskmaskin, kjøleskap og mikroovn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Ved salg og utleie av bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften. Megler har informert selger/utleier om selgers/utleiers plikt til å energimerke bygningen, men det foreligger pr dato ingen energiattest.

Parkering

Det kan tilbys innendørs parkering i parkeringsanlegg tvers over fra hovedinngang til lokalet, samt utvendige plasser på offentlig parkeringsplass også rett i nærheten.
Korttidsparkering i Nedre Strandgate.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 58
Bruksnr: 916

Nedre Strandgate 41, 4005 Stavanger

Arne Tårup

Navn

Mobil
959 89 231

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217644965
Sist endret 6. mai 2021 12:43
Referanse KAPH1.2053

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.