Grundingen 2 - 6 - Fantastiske kontorlokaler i Verkstedhallen på Aker Brygge.

Grundingen 2, 0250 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
650 - 1650 m²
Etasje
5.
Byggeår
1855
Renovert år
2014

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Meget god ventilasjon
  • Heis
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter
  • Felles sykkelparkering og garderobe
  • Kort avstand til offentlig kommunikasjon

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Moderne kontorlokale med meget bra standard  i det ikoniske bygget Verkstedhallen på Aker Brygge.


Det er mulig å leie fra 650 kvm til 1650 kvm. Lokalene ligger i 5. etasje i et spennende flerbruksbygg omkranset av flotte forretninger, spennende restauranter og har byens beste sjøfront.

Lokalene har attraktiv utsikt med store vindusflater mot sjøen og bygulvet.


Kontoret egner seg godt til åpent kontorlandskap.

Arealene fremstilt gir et unik mulighetsrom for å skape identitet og den perfekte arbeidstilværelsen for din bedrift.


Skissen vedlagt illustrerer et mulighetsstudie for arealeffektiv planløsning, og tilpasses etter ønske og behov for respektive leietaker(e).

Omgivelser

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.


På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En ny handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Adkomst

I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger. Enkel adkomst med bil: direkte avkjøring fra E18.Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Apcoa. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus på Tjuvholmen og i Vika-området.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.


Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Grundingen 2, 0250 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 217623224
Sist endret 15. jun. 2021 09:35

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.