Prisgunstige og representative kontorlokaler på Tranby i Lier

Dølasletta 7, 3408 Tranby

Type lokale
Kontor
Areal
36 - 700 m²

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Flotte kontorlokaler i eiendom med sentral og attraktiv beliggenhet på Dølasletta næringsområde på Tranby. Eiendommen og lokalene er gjennomgående oppusset og oppgradert, og fremstår som godt vedlikeholdt, representative og tidsriktige. Det er god parkeringsdekning på eiendommen. Ved lengre leieavtaler tilpasses lokalene etter leietakers behov.

Adkomst

Eiendommen har en sentral beliggenhet med enkel og kort adkomst til hovedveien E 18 retning Asker/Oslo, Drammen/Lier og Oslofjordforbindelsen retning tidl. Østfold. Adkomst til/fra Tranby er svært gunstig som følge av et motsatt trafikkmønster i forhold til trafikken retning Oslo og Drammen.

Offentlig kommunikasjon:

Det er gode bussforbindelser mellom Drammen, Lierbyen, Tranby, Asker, Bærum og Oslo med inntil 4 avganger i timen. Busstopp 1 min. gange fra eiendommen.

Kjøretid/avstander:

Asker: 10 min med bil - 10 km

Drammen: 10 min med bil - 10 km

Oslo: 28 minutter med bil - 35 km

Gardermoen: 1 time med bil - 80 km

Torp: 1 time og 10 min med bil - 87 km

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Dølasletta næringsområde som består av 7 næringseiendommer  på Tranby i Lier kommune.

Standard

Bygget ble oppført i 1982 med tilbygg i 1987 og er de siste årene oppgradert teknisk og visuelt til meget god tidsriktig og representativ standard. Lokalene og fellesarealene både utvendig og innvendig fremstår som trivelige og godt vedlikeholdte.

Innhold

Ledige lokaler for utleie

A - 1 nyoppusset kontorlokale passende for 12-16 brukere, 308 m2 BTA. Lyst og tidsriktig nyoppusset lokale bestående av enkle og doble cellekontorer, møterom og åpent landskap. Lokalet er utstyrt med helt ny, god kjøkkenløsning inkl. kjøleskap og oppvaskmaskin, opplegg for mikrobølgeovn. Eget serverrom/-skap med kjøling og cat. 6 kablet datanettverk. Tilgang til fibernett. Lokalet leies ut separat eller sammen med lokale B under.

B
- 1 nyoppusset kontorlokale passende for 8-12 brukere, 248 m2 BTA. Lyst og tidsriktig nyoppusset lokale bestående av enkle cellekontorer, møterom og åpent landskap. Lokalet er utstyrt med nyere, god kjøkkenløsning inkl. kjøleskap og oppvaskmaskin, opplegg for mikrobølgeovn. Eget serverrom/-skap med kjøling og cat. 6 kablet datanettverk. Tilgang til fibernett. Lokalet leies ut separat eller sammen med lokale A over.

C - 1 nyoppusset enkelt kontor/behandlingsrom, 36 m2 BTA. Lokalet ligger i tilknytning til helserelaterte virksomheter som legesenter, tannlegesenter og naprapat, og passer for helserelatert eller annen publikumsrettet virksomhet. Lokalet deler fasiliteter som spiserom, garderober/skifterom, dusjrom, toaletter  mm. med de andre helserelaterte virksomhetene i bygget.

D - 1 kontorlokale m/eksklusiv tilgang stor takterrasse passende for 4-5 brukere, 90 m2 BTA. Lokalet tilpasses og oppgraderes til tidsmessig standard for ny leietakers behov.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 145
Bruksnr: 55

Dølasletta 7, 3408 Tranby

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217544553
Sist endret 6. mai 2021 10:52
Referanse XJørgen E. AndersenX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.