Meget bra kontorareal med egen terrasse. Inntil 1495 kvm på ett plan.

Bredalsmarken 15, 5006 Bergen

Type lokale
Kontor
Areal
500 - 1495 m²
Etasje
7.
Overtakelse
Etter avtale

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Beskrivelse

Bredalsmarken 15 ligger sentralt plassert med tilkomst til alle innfartsårer og har god parkeringsdekning.  Offentlig transport med stopp like ved hovedinngang og i skrivende stund 22 ulike linjetilbud. Fra B15 er det kun noen minutters gange til festplassen.

Ved behov for areal til 20 ansatte eller mer bør 7 etasje i denne eiendommen vurderes nærmere. Store flater, god takhøyde og mye lys gir fleksible muligheter til å skape identitet og gode arbeidsfunksjoner for dine ansatte. Hent enkel presentasjon i meny til høyre. 


Arealene har i dag en rå betong overflate som er populær å bygge videre på for det industrielle og grove utrykket med stein, glass og stål. Alternativt leveres det stilrene overflater for følelsen av et mer eksklusivt areal. Inntil 1495 m² kan leveres som skreddersøm, inkl. en terrasse som få andre bygg kan skilte med.  

Ved behov for større areal kan det utvides med ytterligere en etasje. For areal mindre enn 500 m², ta kontakt !

I B15 er det tilrettelagt for sykkel og det kan forventes nye og gode parkerings- og garderobefasiliteter. For de som velger biltransport er det 3 parkeringsetasjer i tillegg til utendørs parkering, noe som sikrer meget god parkeringsdekning.  Elbil er selvsagt velkommen.

Innvendige fellesareal er nylig bygget om og renovert til lyse, åpne og trivelige mingle- og velkomst areal. Dette inkluderer nye møterom, moderne toalettfasiliteter og bespisning. Om det er lenge siden du har vært her, er det fornøyelig å ta seg en tur inn.  Nye fasader forventes ferdigstilt ila. inneværende år.


Velkommen til Bredalsmarken 15
, et fullservice bygg på 24.000 m² står klar for å ivareta din bedrift. Gjør det dere er best på, så ivaretar vi resten.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 164
Bruksnr: 238

Bredalsmarken 15, 5006 Bergen

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217257300
Sist endret 3. mai 2021 09:44
Referanse B15

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.