Kvalitetsbygg med unik eksponering mot E18

Arnstein Arnebergs vei 28, 1366 Lysaker

Type lokale
Kontor,
Garasje/Parkering,
Andre
Areal
200 - 1100 m²
Byggeår
2009

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Arnstein Arnebergs vei 28, også kjent som Lysaker Nova, ble ferdigstilt i 2009. Bygget fremstår i dag som et representativt og moderne bygg over 5 kontoretasjer og 3 kjelleretasjer med parkering. Bygget egner seg godt til kontor, showroom, helse og annen virksomhet som ønsker en lokasjon som er lett å finne, og som har god synlighet! Bygget deles opp som et arealeffektivt flerbrukerbygg med basisarealer fra 200-350 m2 BTA. Arealene kan enkelt kombineres til strørre arealer. Lager for "lette" varer kan etableres. Alle lokaler har rikelig med naturlig lys og gode tilpasningsmuligheter. 

Tilgjengelige lokaler

Se oversikt over tilgjengelige lokaler her: https://www.continuum.no/tilgjengelige-lokaler. Her finner du blant annet plantegninger (AS IS) og eiendomsbeskrivelse.

Adkomst

Eiendommen har gangavstand til alt av offentlig kommunikasjon. Fornebuparken, Lilløyveien og Oksenøyveien bussholdeplass er i 3-5 minutters gangavstand. Her stopper blant annet linjene: 24, 28, 31, 36E og 31E. I rushtrafikken er det over 40 avganger i timen som frakter deg raskt til/fra Fornebu (https://ruter.no/). Avstand til Lysaker Stasjon er 1,4 km hvor man finner all form for offentlig kommunikasjon (Flytoget, fjern- og lokaltog, busser og taxi). Bysykkelordningen finnes en rekke steder i nærmiljøet. (https://www.baerum.kommune.no/tjenester/vei-trafikk-og-parkering/sykkel-i-barum/bysykkel/)

Beliggenhet

Arnstein Arnebergs vei 28 ligger sentralt plassert langs E18 rett før avkjørselen til Fornebu når man kommer fra vest. Bygget er også meget synlig når man kommer fra Granfosstunellen, Ring 3. Eiendommen ligger godt plassert i forhold til den store utbyggingsaktiviteten på Fornebu, og får en meget sentral og attraktiv beliggenhet i forhold til den framtidige utbyggingen av vestkorridoren.

Lysaker binder Bærum sammen med Oslo, og i dag er det ingen steder i Norge hvor flere biler passerer daglig enn på E18 ved Lysaker, noe som understreker eiendommens svært gode eksponering. I en radius på 800 m fra Lysaker stasjon er det nesten 25 000 arbeidsplasser, og Lysaker stasjon har regionale og nasjonale tog, samt flytog som går hvert 20. minutt.

Fornebu er i ferd med å utvikle seg til et selvstendig sentrum i Bærum, med alle tenkelige servicetilbud, skoler, offentlig kommunikasjon, idrettsanlegg og tusenvis av arbeidsplasser. Fornebu har nå mer enn  7 500 innbyggere og 22 000 arbeidsplasser. Det er planlagt bygget tusenvis av nye boliger på Fornebu i årene som kommer. Fornebubanen vil også være med å knytte Fornebu sammen med Oslo sentrum. Avstanden til Fornebuporten, hvor det finnes dagligvarebutikk, restauranttilbud og treningssenter, er kun 350 meter. Her kommer også stasjon for Fornebubanen.

 

Standard

Bygg med høy materialkvalitet oppført i 2009 med miljøfokusert og up to date infrastruktur. Fremstår i stor grad som nytt. Bygget leies ut opp som et arealeffektivt flerbrukerbygg med basisarealer fra 250-350 m2 BTA. Arealene kan enkelt kombineres til strørre arealer. Hver etasje har effektive og fleksible planløsninger. Lokalene er svært lyse og har meget god himlingshøyde. 

God parkeringsdekning med 88 innvendig og 22 parkeringsplasser utvendig. Egne elbilplasser og sykkelparkering med tilhørende dusjer. Skiltvegg på fasade med unik eksponering mot E18.

Arnstein Arnebergs vei 28, 1366 Lysaker

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217252068
Sist endret 3. mai 2021 08:49
Referanse Kontorer/Showroom

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.