Strandveien 15-17 - Sjøsiden av Lysaker, meget sentralt

Strandveien 17, 1366 Lysaker

Type lokale
Kontor
Areal
100 - 750 m²
Byggeår
2000

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Strandveien 15-17  er del av en klynge med mer enn 100 leietakere fordelt på kontor, showroom, helse/trening og mat/drikke. Byggene har ny infrastruktur med blant annet ny og tidsmessig ventilasjon med kjøling.  Kontorklyngen har mange leietakere med ulikt og skiftende arealbehov. Vi kan tilby relativt korte leieperioder for å sikre leietaker nødvendig fleksibilitet. En rekke av våre leietakere har byttet lokaler innen kontorklyngen som følge av endrede behov. Materialvalget og løsningene er gjennomgående av svært høy kvalitet. Eiendommene har i tillegg en meget god innvendig og utvendig parkeringskapasitet.

Tilgjengelige lokaler

Se oversikt over tilgjengelige lokaler her: https://www.continuum.no/tilgjengelige-lokaler. Her finner du blant annet plantegninger (AS IS) og eiendomsbeskrivelse.

Beliggenhet

Strandveien 15-17 har en meget sentral beliggenhet på Lysaker enkel av- og påkjøring fra E-18. Bygget har inngang både fra Lysaker Torg og fra Strandveien på sjøsiden av Lysaker. En rekke servicefunksjoner som matbutikk, post, bank, helse og restaurant finnes i nærområdet. Ca. 3-5 min. gange til Lysaker stasjon m/lokaltog, flytog, flybuss og lokalbusser for Oslo/Bærum. Nesoddbåtene har hyppige avganger fra Lysaker Brygge.

Strandveien 17, 1366 Lysaker

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217251993
Sist endret 3. mai 2021 08:42
Referanse Strandveien 15-17

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.