Flotte lokaler på hjørne av Lysaker Brygge

Strandveien 30, 1366 Lysaker

Type lokale
Kontor
Areal
630 m²
Etasje
34.
Renovert år
2013

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Strandveien 30 er lokalisert på hjørne av Lysaker Brygge og er del av en klynge med mer enn 100 leietakere fordelt på kontor, showroom, helse/trening og mat/drikke. Bygget er fullstendig renovert og har ny infrastruktur, med blant annet ny og tidsmessig ventilasjon med kjøling. Vi kan tilby relativt korte leieperioder for å sikre leietaker nødvendig fleksibilitet. En rekke av våre leietakere har byttet lokaler innen kontorklyngen som følge av endrede behov. Materialvalget og løsningene er gjennomgående av svært høy kvalitet. Klyngen har i tillegg en meget god innvendig og utvendig parkeringskapasitet.

Tilgjengelige lokaler

Se oversikt over tilgjengelige lokaler her: https://www.continuum.no/tilgjengelige-lokaler. Her finner du blant annet plantegninger (AS IS) og eiendomsbeskrivelse.

Beliggenhet

Strandveien 30 har en meget sentral beliggenhet på Lysaker enkel av- og påkjøring fra E-18. En rekke servicefunksjoner som matbutikk, helse og treningstilbud og restaurant finnes i umiddelbar nærhet. Ca. 5-8 min. gange til Lysaker stasjon m/lokaltog, flytog, flybuss og lokalbusser for Oslo/Bærum. Nesoddbåtene har hyppige avganger fra Lysaker Brygge.

Strandveien 30, 1366 Lysaker

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217251958
Sist endret 3. mai 2021 08:42
Referanse Strandveien 30

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.