Strandveien 33-35-37 - Sjøsiden av Lysaker, meget sentralt

Strandveien 37, 1366 Lysaker

Type lokale
Kontor
Areal
100 - 750 m²
Overtakelse
Omgående

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Strandveien 33-35-37 er nærmeste nabo til Lysaker Brygge og er del av en klynge med mer enn 100 leietakere fordelt på kontor, showroom, helse/trening og mat/drikke. Byggene har ny infrastruktur med blant annet ny og tidsmessig ventilasjon med kjøling.  Byggene er renovert og utviklet med fokus på å huse mange leietakere med ulikt og skiftende arealbehov. Vi kan tilby relativt korte leieperioder for å sikre leietaker nødvendig fleksibilitet. En rekke av våre leietakere har byttet lokaler innen kontorklyngen som følge av endrede behov. Materialvalget og løsningene er gjennomgående av svært høy kvalitet. Eiendommene har i tillegg en meget god innvendig og utvendig parkeringskapasitet.

Tilgjengelige lokaler

Se oversikt over tilgjengelige lokaler her: https://www.continuum.no/tilgjengelige-lokaler. Her finner du blant annet plantegninger (AS IS) og eiendomsbeskrivelse.

Beliggenhet

Eiendommene har en grønn og støyfri beliggenheten sentralt på sjøsiden av Lysaker med enkel av- og påkjøring fra E-18.  En rekke servicefunksjoner som matbutikk, post, bank, treningssenter og restaurant finnes i nærområdet. Ca. 5-10 min. gange til Lysaker stasjon m/lokaltog, flytog, flybuss og lokalbusser for Oslo/Bærum. Nesoddbåtene har hyppige avganger fra Lysaker Brygge.

Strandveien 37, 1366 Lysaker

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217251899
Sist endret 3. mai 2021 08:46
Referanse Strandveien 33-37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.