Continuum Property AS

Usjenerte lokaler på sjøsiden av Lysaker (showroom/kontor)

Strandveien 55, 1366 Lysaker

Type lokale
Kontor
Areal
616 m²
Etasje
1.
Renovert år
2013

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Strandveien 55 skiller seg ut fra øvrige bygg på Lysaker med sin flotte og støyfrie beliggenhet, kombinert med nærhet til offentlig kommunikasjon. Bygget har store vindusflater med utsikt mot Lysakerfjorden, og et svært usjenert uteområde for bruk i sommerhalvåret.

Fra Strandveien 55 er det bro til Strandveien 37, som huser den flotte personalrestauranten, Spis 37, som tilbyr mat og drikke for leietakere og besøkende. Et kaffehjørne holder åpent fra tidlig morgen til ettermiddag, hvor det serveres kaffe og enkle matretter. Her er det også muligheter for leie av møterom og bespisning utomhus i sommerhalvåret.

Tilgjengelige lokaler

Se oversikt over tilgjengelige lokaler her: https://www.continuum.no/tilgjengelige-lokaler. Her finner du blant annet plantegninger (AS IS) og eiendomsbeskrivelse.

Standard

Bygget er tilrettelagt for én leietaker per kontorfløy, og er fullstendig renovert. Infrastrukturen er miljø- og fremtidsrettet med blant annet klimaanlegg med kjøling per fløy.

Strandveien 55, 1366 Lysaker

Continuum Property AS

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217251859
Sist endret 3. mai 2021 08:44
Referanse Strandveien 55

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.