Har du lyst til å drive og utvikle Knutehytta og Knutefjøset? En perle av et serveringssted med lange tradisjoner i Kongsberg.

Knuteveien, 3614 Kongsberg

Type lokale
Hotell/Overnatting,
Serveringslokale/Kantine
Areal
600 m²
Byggeår
1929

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Drømmer du om en aktiv og allsidig arbeidshverdag midt i naturen? Er du en tusenkunstner med mye energi og god forretningssans?

Knutehytta er en laftet tømmerhytte fra 1929, et yndet turmål ikke langt fra Jonsknuten. Knutehytta har til nå blitt drevet som kafé, restaurant og selskapslokale med muligheter for overnatting. En perle av et opplevelsesmål og en del av sjelen blant Kongsberg kommunes innbyggere.

Knutehytta skal etter 1.mai renoveres og oppgraderes til et rent selskapslokale. Annekset ved siden av, som vi nå har valgt å kalle for Knutefjøset, skal bygges om og blir nå den nye kaféen.

Vi leter etter deg, eller kanskje dere som ønsker å drive kafé-driften i Knutefjøset og selskapsdriften på Knutehytta som en livsstil. Vi ønsker at du/dere bor på stedet i en ny-bygget leilighet.

For den/de rette driverne finnes et stort potensial. Her kan arrangeres konferanser, teambygging og selskaper for næringslivet, leirskoler, kulturkvelder, samt private selskaper. Knutehytta har plass til 80, mens Knutefjøset vil romme 36 gjester.  

Knutehytta og Knutefjøset er nært knyttet til en av Kongsbergs mest attraktive og eksklusive turistattraksjon, nemlig de historiske sølvgruvene. Her finnes tilbud om gruvesafari, gruveklatring og tematurer der gjestene får kjennskap til 1600-tallets ingeniørkunst samt gruvesamfunnets levekår. Varierte naturopplevelser finner du rett ved; toppturer, badevann, fiskevann og sykkel- og turstier på sommerstid, milevis av oppkjørte skiløyper og skøyteis om vinteren.

Å være en tusenkunstner på Knutehytta og i Knutefjøset innebærer å lage enkel, men god mat av høy kvalitet, å kunne gjøre enkelt vedlikehold av bygningsmassen, å sørge for at hyttenes områder ute og inne er kundevennlig, å betjene kunder, skaffe nye kunder, salg, markedsføring, se muligheter, samt skape allianser med andre aktører som elsker Knutefjellet.

Den/de som skal drive stedet leier bygningsmassen av eiere som er lidenskapelig opptatt av stedet. Eierne har et genuint ønske om å støtte og bidra slik at nye driverne skal lykkes med å videreføre og utvikle denne naturperlen.

Vi søker drivere som har et langsiktig perspektiv. Vi søker deg/dere som ønsker å ta eierskap og legge tid og sjel i virksomheten, deg/dere som rett og slett vil realisere drømmen om et aktivt og allsidig liv i nærheten av naturen.

Oppstart så snart vi finner den rette kandidaten/-e. Søkere vil bli vurdert fortløpende, deretter vil de aktuelle bli invitert til intervju. Forslag til leiekontrakt fremlegges i forbindelse med intervju. Vurderingskriteriene er konsept, aktivitet og samhandling, bærekraftig drift inkludert leiepris, og ikke minst engasjement og gjennomføringsevne.

Føler du deg lokket av denne muligheten håper vi at du kontakter oss for en nærmere samtale. Ta kontakt med Manpower Kongsberg, Gry Holm Lindtvedt, mobil 92 62 09 08.

Beliggenhet

Knuttehytta har flott beliggenhet, 750 meter over havet, med fantastisk utsikt midt i Kongsbergs mest populære turområde. Knutehytta er nært knyttet til en av Kongsbergs mest attraktive og eksklusive turistattraksjon, nemlig de historiske sølvgruvene med tilbud om gruvesafari, gruveklatring og tematurer der gjestene får kjennskap til 1600-tallets ingeniørkunst og gruvesamfunnets levekår. Det er også mange muligheter for varierte naturopplevelser sommer som vinter: toppturer, badevann, fiskevann og milevis med oppkjørte skiløyper.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3006
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 8651

Knuteveien, 3614 Kongsberg

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 214942750
Sist endret 3. mai 2021 08:13
Referanse Gry Holm Lindtvedt, Manpower Kongsberg

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.