Utløpt

Sognsveien 68, vis-a-vis Ullevål Stadion - kontor til leie

Sognsveien 70, 0484 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
413 m²
Overtakelse
Etter Avtale

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Fram har forvandlet Autostern Bertel O. Steens gamle billokaler til et topp moderne kontorbygg. Sognsveien 70 er nå nærmest ferdigstilt med sine 6.600 m2 flotte kontorlokaler med utsikt utover Sogn kolonihage. Ny bebyggelse består av moderne p-kjeller, høy 1. etasje der Elkjøp har åpnet sin Magastore, samt 4,5 etasje med kontorer.

NÅ 
Rehabiliterer vi 2 – 4 etaje i Sognsveien 68. 

Bygget blir rensket til betongen innvendig. Det blir nye tekniske anlegg så som ventilasjon med dagens teknikk og styring. Ny heis, nye vinduer og nytt elektrisk anlegg fra tavle og ut.

Lyse lokaler med god tak høyde og vinduer til alle fire sider. Effektive plan godt egnet for åpent kontorlandskap med møterom i kjernen. Det etableres nye tidsmessige garderober med dusj fasiliteter for de som sykler i kjeller.


Inngangspartiene er meget representative med delikate farger og interiørvalg. Vi har også meget god parkeringsdekning i underliggende p-kjeller med heis rett opp i lokalene, samt i lukket parkeringsanlegg på naboeiendommen. Det er rikelig med sykkelparkering. Det er svært gode profileringsmuligheter mot Ullevaal stadion/Ring 3. I umiddelbar nærhet finnes alt som trengs av servicefunksjoner som post, bank, vinmonopol, dagligvare, apotek, treningssenter og serveringssteder.

Beliggenhet

Beliggende vis-a-vis Ullevål Stadion, rett ved avkjøringen fra Ring 3 og kort vei ned til Ring 2.

Meget god tilgjengelighet til offentlig kommunikasjon, med både buss og T-banestasjon rett i nærheten, i tillegg til svært gode parkeringsforhold. 

Innhold

Brutto ca. 413 kvadratmeter i byggets 2. etasje. Lokalet er strippet til betongen og tilpasses leietaker i samarbeid med leietaker. Lokalene har ekstra god takhøyde og egner seg godt for både åpne løsning er og en blanding av kontor og åpneløsninger. 

Sognsveien 70, 0484 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 207633092
Sist endret 10. feb. 2021 10:53

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.