Skøyen - Nyoppussede lokaler midt i Karenslyst Alle - ledig nå

Karenslyst alle 16, 0278 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
297 m²
Etasje
2.
Renovert år
2020
Overtakelse
Omgående

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Generelt
Karenslyst Alle 16 er en flott eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliter - både når det gjelder butikker, serveringssteder og treningssentre. Den korte avstanden til Skøyen Stasjon gjør at reisen til og fra jobb går smidig. I tillegg er det god dekning av buss og trikk.

Lokalene
2.etg: ca. 297m² 
Lokalene ble pusset opp i april i 2020 og er innflytningsklare for ny leietaker. Lokalene har et effektivt romprogram og ellers gode lysforhold med vinduer på flere sider som gir et luftig og trivelig innemiljø.

Ta kontakt med megler for å booke visning

Beliggenhet

Skøyen utgjør i dag området der det urbane Oslo begynner i vest. De siste tiårene har området vært i sterk utvikling, og bydelen har vokst frem som den viktigste arenaen for business i Oslo vest. Flere store og kompetansetunge bedrifter har hovedkontor i nærområdet, samtidig som mange mellomstore og små bedrifter innen ulike bransjer holder til her. En fin blanding av bolig, næring og handel gir en levende bydel også etter arbeidstid. I Karenslyst Allé finnes et rikt restaurant-, kafé-, trenings- og handelstilbud, hvilket innebærer et attraktivt totalmiljø for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Sent og tidlig. I hjertet av dette mangfoldet finner man Karenslyst Allé 16. 

Karenslyst alle 16, 0278 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 206632486
Sist endret 2. mai 2021 03:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.