ENSJØ - Flotte kontorlokaler beliggende rett ved Ensjø T-banestasjon.

Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Type lokale
Kontor,
Kombinasjonslokaler
Areal
600 m²
Etasje
2.
Byggeår
1982

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Generelt
Flotte kontorlokaler på Ensjø for utleie. Lokalene er fleksible og egner seg både som åpent landskap og cellekontorer. Med godt lysinnslipp oppleves lokalene som luftige med godt inneklima.

Ledig arealer
Vi har for utleie:

- 2. etg ca 600 kvm

Beliggenhet

Ensjøveien 12D er beliggende sentralt på Ensjø, med kort avstand til offentlig kommunikasjon. Nye Ensjø T-banestasjon ligger ca 150 meter fra eiendommen og har hyppige avganger. I tillegg er det gode bussforbindelser og flybussen stopper ca 500 meter fra eiendommen.

En omregulering de senere år har vært med på å gi Ensjø en god kombinasjon av bolig og næringsbygg. Dette gir videre en utvikling av forretninger og servicetilbud til alle de ulike beboerne og brukerne av området. Ensjø er i ferd med å bli en attraktiv bydel for både privatpersoner samt næringsliv. Enkel adkomst av og på hovedveinettet E6/E18 gjør dette til en attraktiv beliggenhet for mange bedrifter.

Visning
Ta kontakt med megler for å avtale visning

Ensjøveien 12D, 0655 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 206599009
Sist endret 2. mai 2021 03:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.