Bildegalleri

Behov for nye lokaler?

Kart med kartnålBrynsveien 11-13, 0667 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
368 - 1 125 m²
Etasje
2.
Kontorplasser
125
P-plasser
40
Energimerking
D

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Om eiendommen

Brynsveien 11-13 ligger rett på trafikknutepunktet Brynseng. T-bane, tog, buss, flybuss og gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet.

I nærområdet finner du alt fra det lokale kafet Storstua, Olsen på Bryn, Narvesen, sushi take-away, klatresenter og Golfhandelen med blant annet golfsimulator. Bysykler på Brynseng T-banestasjon.

Brynsveien 11-13 har et flott inngangsparti og en nylig oppusset personalrestaurant.

Dett finnes en felles resepsjon på området der man kan henvende seg.

Som leietaker på Brynseng får dere tilgang til:

-4 FORSKJELLIGE PERSONALRESTAURANTER (HAGEN, MATTORGET, SPISKAMMERSET, MATBITEN)
-TRENINGSFASILITETER
-STARBUCKS ON THE GO
-MØTEROMSBOOKING i 7 BYGG
-SYKKELPARKERING INNE 
-GARDEROBE
-GODE PARKERINGSMULIGHETER 

Bygget eies av Entra ASA som også eier syv naboeiendommer på ca. 60 000 kvm. Dette gir gode stordriftsfordeler. Eiendommene forvaltes av Saja Eiendom AS. 

Beliggenhet

Eiendommen ligger inntil Brynseng T-banestasjon. T-banen har over 12 avganger i timen hver vei og 4 av 5 T-banelinjer stopper her i tillegg til NSB lokaltog og flere bussruter. Flybussen stopper på Helsfyr med avgang hvert 15. minutt. Kort avstand til E6 og Ring 3. Ni minutter til Oslo S.

Enkel adkomst både med offentlig kommunikasjon og bil.

Innhold

Moderne standard. Fleksible løsninger. Lokalene kan tilpasses leietaker. I dag er de innredet med en blanding av åpent landskap, cellekontor og møterom. Tilgang til lager i flere størrelser. God parkeringsdekning.

 

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Entra ASA

Kontakt oss:

Annonseinformasjon

FINN-kode203465392
Sist endret21. des. 2023 02:50
ReferanseX THF X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.