Fredrikstad Næringspark

Hydrogenfabrikken. Flere ledige kontorer i spennende miljø et steinkast unna Gamlebyen Fredrikstad.

Øraveien 2, 1630 Gamle Fredrikstad

Type lokale
Kontor,
Butikk/Handel,
Kombinasjonslokaler,
Verksted,
Undervisning/Arrangement,
Andre
Areal
10 - 300 m²
Ant kontorplasser
50
Overtakelse
Omgående

Fasiliteter

  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Fredrikstad innovasjonspark har nå flere ledige lokaler til leie i Hydrogenfabrikken. Lokalene vil variere i størrelse fra 10 m2  til 270 m2 og kan tilpasses etter behov. Lokalene egner seg godt for både små og store aktører som ønsker seg oppgraderte kontorarealer i et godt arbeidsmiljø. Hos oss er det  allerede et spennende og variert arbeidsmiljø med flere leietakerer innenfor produksjon, innovasjon, kreativ næring, salg, IKT, forskning og administrasjon. 

Området ligger spennende til med både industrien og gamlebyen som nærmeste nabo. Det tar 5 minutter med bil fra oss til sentrum. Fredrikstad Innovasjonspark ligger sentralt med gangavstand, sykkelsti, ferge til sentrum. Det er også bussforbindelse til sentrum og nærliggende områder. 

Fredrikstad innovasjonspark har gratis parkering til både våre leietakere og deres kunder. Stort felles grøntareal med blant annet fontene og tennisbane. Cafe med godt utvalg og rimelige priser. 

Ta gjerne kontakt for mer info og/ eller visning. 

Adkomst

Med bil fra Fredrikstad sentrum følg skilting Gamlebyen 5 minutter

Med sykkel eller til fots. Ta byfergen eller fergen over til Gamlebyen for deretter å gå retning Øra over vollene. 10 minutter fra Gamlebyen

Beliggenhet

Fredrikstad Innovasjonspark med Hydrogenfabrikken ligger ved Gamlebyen i Fredrikstad ved utløpet av Glomma, inntil en vakker park og rosehage med den hyggelige trehusbebyggelsen på Vaterland på den ene siden og dypvannskai og levende industri på den andre. 

Fra avkjørselen E6 Sarspborg beregnes det ca 15 minuttter med bil. 

Parken ligger derfor strategisk til mht Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden området. 

Øraveien 2, 1630 Gamle Fredrikstad

Fredrikstad Næringspark

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 201066904
Sist endret 6. jun. 2021 03:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.