Bildegalleri

Inaktiv

Kontor for kreative fagområder (vi søker fotografer, illustratører, designere, kunsthåndverkere … mfl.)

Kart med kartnålGamle Drammensvei 196, 1365 Blommenholm

Nøkkelinfo

Areal
450 - 1 000 m²
Bruksareal
200 m²
Tomteareal
6 000 m²
Etasje
1.
Kontorplasser
9
P-plasser
6
Byggeår
1875

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Hvor henter du inspirasjon i kontorhverdagen? Vi som bor og jobber i Villa FH vil gjerne dele gleden det er å sitte sentrumsnært til Sandvika og samtidig omkranset av daglige natur- og kulturhistoriske opplevelser.

Villa Fredheims første etasje og sidebygningen «Skysstasjonen» leier vi ut til næringsdrivende. Noen har fast kontor eller atelier. Andre trenger arbeidsro på en fast kontorplass i en av de kunstneriske stuene, som designer Kjell Munch, har dekorert.

Selv jobber vi med grafisk design på kontorplasser med Nano design. Øvrige næringsdrivende er arkitekter, iverksetter, kommunikasjonsbyrå og kunstmaler. Vi leter derfor etter leietakere med fagområder innefor design, kunst og kultur og som verdsetter å sitte i en av Bærums eldste villaer. Les mer om fagområder: https://www.villa-fredheim.no/fagomrder

For detaljer se villa-fredheim.no
– Kontorplasser: https://www.villa-fredheim.no/kontorplasser

– Atelier: https://www.villa-fredheim.no/atelier

– Møterom: https://www.villa-fredheim.no/mterom

– Fotostudio, workshop, kurs: https://www.villa-fredheim.no/fotostudio-kurs-utstilling
Prestens vognskjul passer også godt til klassiske musikkøvelser, yoga o.l., mindre teater- og dansegrupper

– Fast kontor: ett ledig. Vi tenker at vi leter etter fotografer til «Hagehjørnet», men det er ikke helt sikkert, for kanskje det er deg og vi ikke vet helt hva for noe kreativt du driver med.

Detaljer og priser: https://www.villa-fredheim.no/detaljer-og-priser

Beliggenhet

Villa Fredheim ligger ved Sandvika. Det er kort vei til sentrum med Sandvika rådhus og Storsenteret, Kadettangen, Kalvøya, Sjøholmen kunstsenter og Henie Onstad kunstsenter.

Bygningene ligger omkranset av en stor hage. Det spesielle er tidssonene man opplever ved å komme susende inn via motorvei eller småvei til en sentrumsnær villa fra 1870-årene. På kontorplassen har du en en kreativ, dynamisk og idérik arbeidshverdag.

Adkomst

Villa Fredheim ligger 700 meter fra Sandvika rådhus. Det betyr at det tar omtrent 10 minutter å gå fra Sandvika togstasjon, men du kan ta buss 160 (Oslo bussterminal) fra togstasjonen og ett stopp til Lakseberget. Fra busstoppet er det 1 minutt å gå opp til Villa Fredheim.

Det er også fint å komme hit med sykkel, sparkesykkel, rullebrett eller andre mikromobilitetsredskaper.

Om du kjører bil, er det første mann til mølla for å få plass på gårdsplassen. Dersom det holdes kurs eller workshops, oppfordrer vi til samkjøring, bruk av offentlig kommunikasjon eller andre fremkomstmidler.

Standard

Villa Fredheim har vært privat bolig + næringslokaler omtrent siden det ble bygget. Fra 1912 var det Munchs pensjonatskole og fra 1950-tallet har to av seksjonene vært leid ut til virksomheter.

Lokalene oppgraderes jevnlig og har i 2019–2020 gjennomgått en endring for å tilrettelegge for kontorplasser. Det er blant annet et nytt fellesområdet med kjøkken.

Det er alarmanlegg med brannsikring i alle kontorrom.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3024
Gårdsnr: 9
Bruksnr: 2

Visning

www.villa-fredheim.no

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode180932559
Sist endret17. sep. 2020 12:13

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.