Offices - Coworking - Meeting Rooms

Spaces Vaskerelven - fleksible kontor i unike designomgivelser - i hjertet av Bergen!

Vaskerelven 39, 5014 Bergen

Type lokale
Kontor
Areal
1 - 1000 m²

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Heis

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Spaces Vaskerelven kombinerer det beste av ny og gammel Nordisk stil, gjennom seks etasjer med fleksible design kontor i hjertet av sjarmerende Bergen.  Bare et steinkast unna Festplassen og Torgallmenningen har du og tilreisende gjester lett tilgang til arbeidsplassen til enhver tid. Man finner både restauranter for lunsj og middag, trenings tilbud og hoteller i umiddelbar nærhet. Reiser man kollektivt er bybane og buss lett tilgjengelig, kun 2 minutters gange unna. Bruker man egen bil har vi gode avtaler med parkering i nærområde,  innendørs sykkelparkering med mulighet for lading av EL-sykkel, samt garderobe for deg som er aktiv på vei til jobb.

Office as a service?
Vi har profesjonelle og inspirerende arbeidsmiljøer som passer bedrifter av alle størrelser og budsjetter, og du kan skreddersy og tilpasse en kontorløsning etter dine behov.  Våre avtaler er fleksible; du bestemmer selv kontraktslengde og bedriften din har mulighet til å ekspandere i takt med egen vekst.  Leien inkluderer faste kostnader som bemannet resepsjon, wifi, strøm, vask, møbler m.m. så du kan flytte rett inn. Vi gjør det mulig for våre leietakere å jobbe hvor de vil, når de vil og hvordan de vil. Gjennom vår app kan du administrere ditt kundeforhold, booke møterom, og få tilgang til alle våre 3000 lokasjoner world wide.  Gjennom vårt tilbud av kuraterte tjenester hjelper vi deg med å fokusere på det du kan best.  Du tar deg av de viktige tingene, vi tar oss av alt annet. 


Hvorfor Spaces?
Vi tror arbeidsplassen er mer enn ett kontor. Arbeid handler om mennesker og ideer. Spaces er den moderne arbeidsplassen designet rundt ett sosial hjerte, med sofistikert, funksjonell og inviterende estetikk. Ett sted som tilbyr varierte måter for å jobbe, møtes og interagere. Gjennom å skape dynamiske arbeidsmiljøer, hjelper vi deg med å tenke, skape og samarbeide, mens vårt team er der for at du skal føle deg som hjemme. Vi inviterer til månedlige community eventer, hvor du kan utvide ditt nettverk, lære og bli inspirert. Med profesjonell service og genuin interesse for å hjelpe, sikrer vi at våre medlemmer kan fokusere på å få sin business til å vokse. Vår jobb er alt som hjelper deg med å gjøre din. 

Vi tilbyr
Private kontor, skreddersydde kontorløsninger, cowork/kontorfelleskap, fleksible kontrakter, store fellesarealer, møterom,  kjøkken, gym, takterrasse, bemannet resepsjon, community events, globalt medlemskap, eget kundesenter og app.

Vaskerelven 39, 5014 Bergen

Offices - Coworking - Meeting Rooms

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 180232811
Sist endret 23. mai 2021 03:50
Referanse NO5323

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.