Østensjøveien 27: Fullservicebygg sentralt på Bryn med fokus på miljø og trivsel

Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
1000 - 8700 m²
Byggeår
2013
Overtakelse
Omgående
Energimerking
A

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Ø27 er et 100% fullservicebygg som tilrettelegger for en enkel arbeidshverdag

- Bedriftsrestaurant med tilknyttet hyggelig uteområde der leietakere kan nyte lunsjen om sommeren
- Treningsrom i lyse arealer
- Møterom- og kurssfasiliter for ca. 100 personer
- Betjent resepsjon
- Betjent kaffebar
- Innbydende atrium med hyggelig møblering for uformelle møter
- Dusj og garderober
- Tørkeskap
- Avlåst sykkelparkering
- Parkeringsplasser i garasjeanlegg

Eiendommen fremstår som et nytt og moderne bygg og sto ferdigstilt i desember 2013. Kontorlokalene holder i dag en god og moderne standard, og det store atriet sørger for godt med dagslys og sikrer gode og effektive arbeidsplasser. 
I dag er det åpent mellom atriet og arbeidsplassene, og det planlegges nå for at det skal etableres glassvinduer slik at man ivaretar sikkerhet og optimale arbeidsplasser for leietakere. Samtidig er det fokus på å ivareta det arkitektoniske uttrykket som bygget er annerkjent for. 

Velkommen til et av verdens fremste miljøbygg

Østensjøveien 27 er bygget som et fremtidsrettet, meget effektivt med alle servicefunksjoner. Ø27 huser fremtidens arbeidsplasser i arealeffektive lokaler der trivsel, effektivtet og fleksibilitet står i høysetet for bygget som møter morgendagens krav til en moderne arbeidsplass. Etasjene er innredet både som åpne kontorlandskap og med cellekontorer.

Spektakulær arkitektur
Ø27 har en spekakulær arkitektur. Kontoretasjene er bygget opp omkring et stort åpent atrium med møterom som "henger" ut i det åpne arealet. Disse er med på å gi spenning og aktivitet til atriet. Atriet fungerer også som en møteplass og som sitteplasser for kantinen.

Beliggenhet

Østensjøveien 27 ligger sentralt plassert midt mellom Bryn og Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3. Med offentlig kommunikasjon er det kun ca 4 minutter med tog og 7 minutter med T-banen, når man kommer fra Jernbanetorget.

Standard

Et prisbelønnet og miljøsertifisert bygg
Østensjøveien 27 er et prisbelønnet prosjekt med beliggenhet på Brynseng i Oslo. Kontorbygget er BREEAM-sertifisert Excellent og bygget som passivhus, og i tillegg valgt ut som et forbildeprosjekt i FutureBuilt. 

I tillegg har bygget blitt nominert til Best Innovative Green Building under MIPIM Awards og 100 beste blant bærekraftige løsningene av miljøorganisasjonen Sustainia100.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 137
Bruksnr: 34

Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 178150489
Sist endret 2. mai 2021 03:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.