Nybygg: Lager/logistikkanlegg på Kløfta

Dyrskuevegen 42, 2040 Kløfta

Type lokale
Kontor,
Produksjon/Industri,
Lager/Logistikk,
Kombinasjonslokaler,
Verksted
Areal
5000 - 7000 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

I attraktive Dyrskuevegen på Kløfta skal det bygges nytt lager/logistikk/kontorbygg som ferdigstilles etter avtale. Det er mulig å skreddersy bygget etter leietakers ønsker.
Vi ønsker å komme i kontakt med langsiktige leietakere som sammen med utleier kan lage det optimale bygget for leietakers virksomhet. Den eksisterende bygningsmassen på eiendommen skal rives for å gi plass til et topp moderne nybygg.

Området på Kløfta er valgt som beliggenhet av mange solide og profilerte leietakere, som Sport 1, Ahlsell, Farveringen (MAL), Megaflis, Felleskjøpet, DSV og mange fler. En av nord-korridorens mest attraktive plasseringer for lager/logistikkaktører.

Beliggenhet

Kløfta ligger meget strategisg til mellom Oslo og Gardermoen, og Dyrskuevegen er rett ved avkjøringen fra E6. Det er avkjøringsmuligheter fra begge retninger på E6.

I sentrum av Kløfta er det togstasjon, samt stort servicetilbud med blant annet Romerikssenteret (Thon).

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3033
Gårdsnr: 31
Bruksnr: 11

Dyrskuevegen 42, 2040 Kløfta

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 178142943
Sist endret 2. mai 2021 03:50
Referanse XDyrskuevn42MCNX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.