Bildegalleri

Inaktiv

Kontor, industri, lagerareal, showrom - Langhus

Kart med kartnålBerghagan 1, 1405 Langhus

Nøkkelinfo

Areal
350 - 850 m²
Etasje
3.
P-plasser
88
Renovert år
2012

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport

Om eiendommen

Tiltalende kombinasjonseiendom på Langhus med lokaler for mange behov (verksted, showrom, lager, kontorer, etc.). Et flerbrukerbygg der store som mindre virksomheter skal oppleve synergier i et større miljø, sosialt og profesjonelt. Her etableres fleksible og moderne løsninger som besøks-/resepsjonstjeneste, kantine, sosiale soner, møterom og utearealer.

I tillegg er det rammegodkjent et nytt lager på ca 2.000 m2 på eiendommen. Eiendommen huser bl.a. Bosch Rexrot AS (utvikler og vedlikeholder maskinhydraulikk over hele verden) og det søkes leietakere med behov for kontorer med tilhørende verksted/lagerareal.

Vi har for utleie flere kontorareal i størrelse fra ca 300 m2 til 850 m2
I tillegg er det arealer for showrom, verksted og lager på hhv ca 200 m2, 550 m2 og 600 m2. Disse lokalene leies ut sammen med kontorarealer som nevnt over.

Beliggenhet

Berghagan og Regnbuen næringsparker regnes som de mest attraktive næringsparkene på sydsiden av Oslo. Berghagan har tiltrukket seg en rekke bedrifter for kontor, lager og lettere industri. Området består i stor grad av aktører som har sitt hovedmarked i Follo og Oslo og som betjener regionen med store og små varer kontinuerlig.

Adkomst

Eiendommen har enkel adkomst til og fra E6 (Assurtjernkrysset) med av og påkjøring i begge retninger (nord/syd). Berghagan 1 ligger høyt og fritt på oversiden av Vevelstadveien i front av næringsparken og er den første eiendommen man kommer til ved avkjøring fra Vevelstadveien. Hovedinngang og parkering ligger i front av bygget, ut mot Berghagan. Det er egen adkomst til lager/verksted via separat vei fra Berghagan til baksiden av bygget.

Avstanden til Oslo er i overkant av 15 km, og normal kjøretid til Oslo er ca 15 minutter.

Nærmeste togstasjon er Vevelstad stasjon, med gangavstand. Bussforbindelse i Vevelstadveien, ca 100 meter fra eiendommen.

Standard

Eiendommen er i god stand. Det er gode tekniske løsninger med ventilasjon og kjøling, adgangskontroll, ladestasjoner for el-bil, mm. I verksted er det traverskran, og gulvdekkene er dimensjonert for store laster. Det er også gode reserver på strøm i eiendommen.

Innhold

Eiendommen har arealer for mange ulike behov og bruk. Fra hovedinngangen kommer man inn i en romslig og gjestmild lobby med felles møterom, toaletter og elektronisk resepsjonsløsning. Fra lobbyen er det gode, fleksible og representative adkomstområder til de ulike lokalene og etasjene. Sentralt ligger også felles romslige garderober med dusj, trimrom og en lys og trivelig kantine. Fra kantinen er det utgang til en parkmessig opparbeidet hage, som flere av kontorene også har hyggelig utsyn til. Ansatte og besøkende ved eiendommen får med dette en opplevelse av å tilhøre et «campus».

Av større arealer i eiendommen er bl.a. et nyere bygg fra 2012 over tre plan, tilsammen ca 900 m2. Dette består av to store show-/demorom i første etasje, samt åpne moderne og fleksible kontorløsninger i 2. og 3. etg. med møterom, stillerom og kjøkkenløsning. Fasaden består av glass fra gulv til tak, med gode automatiske utvendige «screens» for solavskjerming.

Deler av eiendommen, herunder lager/verksted, har vannbåren oppvarming med bergvarmepumpe som bidrar til en energivennlig løsning for leietaker.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 213
Gårdsnr: 107
Bruksnr: 127

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode162393815
Sist endret23. jan. 2020 08:56

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.