THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE

Bergehus - Fullservicebygg med fjordutsikt og parkarealer

Frøyas gate 15, 0278 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
532 - 870 m²

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

På en høyde innerst i Frognerkilen troner vakre Bergehus. En perle av en eiendom beliggende i grønne idylliske omgivelser, sentralt i byen. Med historie tilbake til 1820 huset Bergehus i mange år Norges største rederi – Bergesen. Hovedhuset ble tegnet av en av Norges mest kjente arkitekter, Arnstein Arneberg. Eiendommen slik den fremstår i dag stod ferdig i 1994.

Nå huser Bergehus en rekke bransjer og kreative miljøer som sammen bidrar til et moderne og dynamisk miljø. En unik kunstsamling setter sitt preg på lokalene, og kombinert med historisk sus og ærverdige omgivelser kan Bergehus oppsummeres som ”noe helt spesielt”.

Lokalene/innhold

At det er noe eget og spesielt med Bergehus, merker man med en gang man er kommet innenfor hovedinngangen. Det moderne og nye i møtet med det historiske og ærverdige skaper en spesiell atmosfære og opplevelse. At Bergehus også rommer en unik kunstsamling bestående av spennende skulpturer og bilder bidrar til å underbygge og forsterke opplevelsen.

Et imøtekommende lobbyområde med en egen kaffebar, sentralt plassert rett utenfor kontorlokalene, er et perfekt utgangspunkt for en god start på dagen og uformelle møter. Selve kontorlokalene har lyse omgivelser med god takhøyde der alt ligger til rette for gode og produktive arbeidsdager.

Fellesfasiliteter

Lokalene har en rekke felles funksjoner å tilby sine leietakere. Et moderne auditorium er tilgjengelig med plass til 80–100 personer. Bergehus har også en flott kantine med et meget godt mattilbud, i tillegg til en liten butikk med utvalgte varer å ta med hjem. Leietakere har tilgang til trimrom og treningssal med faste treningstimer man kan melde seg på. I tilknytning til treningsfasilitetene er det garderober og badstue.

Vi kan tilby følgende arealer:

- 532 kvm BTA kontor i 4. etg.
- 336 kvm BTA kontor i 4. etg.

Totalt 868 kvm BTA knyttet sammen med interntrapp.

Adkomst

Bil:

 • Kort vei til av-/påkjøring til E18
 • God parkeringsdekning

Kollektivtransport:

 • Nobels gate (trikk) – 350 meter
 • Olav Kyrres plass (buss) – 500 meter
 • Skøyen stasjon (tog/flytog) – 1500 meter
 • Sjølyst (buss) – 1500 meter

Sykkel:

 • Kort vei til sykkelnettet langs Frognerkilen og Bestumkilen
 • Sykkelparkering i forbindelse med p-hus
 • Dusj og garderobe fasiliteter i tilknytning til p-hus

Beliggenhet

Frogner og Bygdøy allé med alle sine fasiliteter og kommunikasjonstilbud ligger i umiddelbar nærhet. Det samme gjør Skøyen og Karenslyst allé som i de senere årene har utviklet seg til å bli en urban og moderne bydel med mathall, Vinmonopol og restauranter, butikker og servicetilbud. Med trikk fra Nobels gate eller fra Skøyen stasjon kommer du deg til sentrum på få minutter. Med Flytoget til eller fra Skøyen stasjon, er Gardermoen en halvtime unna.

Bergehus er omfavnet av et vakkert og velholdt parkområde der trær, busker og blomster gir deg opplevelsen av å være ute i naturen og i landlige omgivelser, selv om man er i byen. Utsikten er nydelig. Rett ut mot bryggene i Frognerkilen, staselige Oscarshall og kongsgården på Bygdøy. Det er ikke mange steder i Oslo som kan tilby en slik idyll kombinert med god og sentral beliggenhet.

Frøyas gate 15, 0278 Oslo

THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 153939710
Sist endret 3. mai 2021 03:50
Referanse Christopher Bøhme - Frøyas Gate 15

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.