Fremtidsrettet nærings og handelseiendom i Stokmarknes

8450 Stokmarknes

Type lokale
Kontor,
Butikk/Handel,
Produksjon/Industri,
Lager/Logistikk,
Kombinasjonslokaler
Areal
1000 - 2600 m²
Tomteareal
22 000 m²

Visning

Visning avtales over telefon eller epost.

Beskrivelse

Fremtidsrettet område ca 1km øst for Stokmarknes sentrum.

 

Totalt tomteareal ferdig regulert til detaljhandel og dagligvare, plasskrevende handel, offentlig og privat tjenesteyting og næring er ca. 22 000 m². Handelsbygg har ytterligere ca. 38 000 m2 under regulering til plasskrevende handel og næring.

Området som er ferdig regulert kan bebygges med opp til 4000 m² forretning og næring. Europris åpnet butikk på ca. 1 400 m2 på området i 2015. Bygger`n åpnet ny byggevare på ca. 1 350 m2 november 2017.

 

Hadsel kommune og Stokmarknes ligger sør i Vesterålen, og utgjør et trafikknutepunkt som knytter Vesterålen og Lofoten sammen. Stokmarknes ligger bokstavelig talt   midt i Vesterålen og Lofoten, om man ser dette som en region. Vesterålen har 31 000 innbyggere og Lofoten har 24 000 innbyggere. Stokmarknes er hurtigrutas hjemsted, og ved hurtigrutekaia ligger Hurtigrutemuseet. I tilknytning til museet ligger den gamle hurtigruta MS "Finnmarken" på land og utgjør et karakteristisk landemerke.

Området opplever betydelig turisttrafikk gjennom sommer halvåret. Hadsel Kommune har et aktivt næringsliv. Størst i dag er fiskerinæringen, med både fiskeindustri og oppdrettsnæring i tillegg er det mange spennende teknologibedrifter i kommunen.

Handelsbygg

Handelsbygg utvikler næring- og handelslokaler for utleie og salg i hele Norge. Vi prosjekterer og tilpasser ethvert prosjekt 100% til kundenes behov. Pr i dag kan vi tilby tomter og prosjekter i følgende områder:

Østlandet og innlandet:
Hurdal, Stange, Kongsberg, Trøgstad, Eidsvoll, Ulefoss, Kambo, Nes i Ådal, Skarnes, Stokke v/E18, Koppang, Lena, Tynset, Slitu ved Askim, Ørebekk, Åle på Gressvik og Enebakk

Vestlandet:
Kaupanger, Øvre Årdal, Austevoll syd for Bergen og Osterøy

Trøndelag:
Grong, Brekstad, Hommelvik og Selbu.

Nordland og Troms:
Stokmarknes, Andøya, Setermoen i Bardu Kommune, Rognan i Saltdal Kommune, Ørnes i Meløy Kommune, Myre i Øksnes kommune og Sørkjosen.

Sverige:
Säffle

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Myran i Stokmarknes, ca. 1 km øst for Stokmarknes sentrum retning Melbu.

Meget god eksponering mot RV 82.
RV 82 har en ÅDT på 3400 forbi Stokmarknes sentrum.

Tomten ligger 13km kjøreavstand fra Melbu og 8km sør for Stokmarknes lufthavn som er en av Norges mest trafikkerte kortbaneflyplasser.

Standard

Lokalene vil bli bygget basert på preaksepterte løsninger og iht. TEK 17. Endelig utforming og valg av tekniske løsninger vil bli utført i samarbeid med fremtidige leietakere.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1866
Gårdsnr: 62
Bruksnr: 27

Gårdsnr: 62
Bruksnr: 28

Gårdsnr: 62
Bruksnr: 78

8450 Stokmarknes

Annonseinformasjon

FINN-kode 146964472
Sist endret 26. mai 2020 13:30
Referanse Tore Arntzen

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.