Bildegalleri

Inaktiv

Næring -Kontor -Kombinasjons lokaler til Leie Minne Industriområde. 2092 Minnesund.

Kart med kartnålParallellveien 72, 2092 Minnesund

Nøkkelinfo

Areal
150 - 250 m²
Tomteareal
8 000 m²
Etasje
1.
Kontorplasser
8
Byggeår
1968
Renovert år
2018
Overtakelse
01.09.2023

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Garasje/Parkering
Undervisning/Arrangement
Kombinasjonslokaler
Kontor
Andre
Lager/Logistikk

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Nærings bygg sentralt plassert på Minne Industri Område-Minnesund med kontorer ,møte-konferanserom -felles opphold-kjøkken løsning, ønskes utleid.
Kontorer som ønskes utleid er på ca 135 m2 totalt , samt at det er kjeller for mulighet med lagring under hele kontor delen i den delen kontorene befinner seg .
Det er også mulighet for leie av tilknyttet noe lager med port . ca 100 m2- Lav port 3meter for adkomst. Kontorer kan leies ut etter nærmere avtale-befaring.
Bredbånd er installert i bygget. Kjøkken /spiserom inneholder både komfyr og oppvaskmaskin . Ønsker kun seriøse henvendelser og utleie kun til bedrift -Nærings relatert virksomhet. Kontorer passer utmerket til mindre bedrifter med behov for litt samlet landskap og det er 3 kontorer + 1 konferanse-Møterom som er i egne rom. Øvrig av bygning er utleid til lager og det er kun sporadisk andre som bruker bygningen til sitt formål som lager, oppbevaring mm.

Beliggenhet

Lokalene ligger på ett veletablert nærings område på Minnesund .( Minne Industri Område ) og er strategisk plassert i forbindelse med utkjøring på/til RV 33 ( Gjøvik ) og kun med noen få hundre meter ut på ny E6 mot Oslo -Hamar .
Reise tid fra Eiendom -til Oslo ca 40 min Gardermoen Hovedflyplass -ca 20 min.
Lokalene /Eiendom ligger med synlighet fra RV 33 og er en av de første Eiendommer som kommer til ved innkjøring på nærings område på Minnesund .

Adkomst

Gode adkomst muligheter til eiendommen, både med små og tyngre kjøretøy .
Store opparbeidet uteområder, med mulighet for utstilling, oppstilling og lagring mot innfart til nærings området .
Det er oppsatt 2 meter høyt gjerde rundt hele eiendommen og automatisk port som holder området avstengt på tider før og etter stengetid.

Standard

Nærings bygg med oppusset kontorer . oppvarming kontor del og kjeller . elektriske varmeovner /varmepumpe installert i kontor med også mulighet for kjøling.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 237
Gårdsnr: 110
Bruksnr: 211

Visning

Visning etter avtale Dag/kveld 95980430

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode107988280
Sist endret24. aug. 2023 06:05

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.