Bildegalleri

Støren Sør - ferdig regulert og opparbeidet næringsareal - byggeklart!

Kart med kartnålStøren Sør, 7290 Støren

Nøkkelinfo

Tomteareal
128 000 m² (eiet)

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

En unik mulighet

Støren Sør tilbyr 85 mål ferdig regulert og opparbeidet næringsareal, bygd på fjell. 270 mål på fjellgrunn er ferdig regulert, klart for opparbeidelse. Ytterligere 250 mål er avsatt til næringsareal i kommunedelplanen.


Området er regulert til Næringsbebyggelse (1300).

Støren Sør er et stort, sammenhengende næringsareal. Området er byggeklart. Det ligger på stabil fjellgrunn som tåler tunge konstruksjoner.

Beliggenhet

Støren Sør ligger i umiddelbar nærhet til knutepunktet Støren. Her møtes E6, Fv. 30, Dovrebanen og Rørosbanen. Vi ligger en halvtime fra Trondheim, en time fra Værnes.

Ingen naboer ligger tett på næringsområdet, samtidig som det ligger tett på sentrum.

Beskaffenhet

Vi ligger i umiddelbar nærhet til knutepunktet Støren, sentralt på aksen Trondheim - Oslo. Her møtes hovedfartsårene: E6, Fv. 30, Rørosbanen og Dovrebanen.
Vi ligger 50 kilometer fra teknologihovedstaden Trondheim, og 80 kilometer fra Værnes.

Vi har satt i gang en satsing på lokalproduksjon av kraft. Vi har mål om å kombinere fornybar og regulerbar kraft, med mål om et selvforsynt næringsareal.

Vi har regulert og opparbeidet næringsområdet uten å ta av matjord og myr.

Ingen naboer bor tett på næringsområdet, samtidig er det kort avstand til Støren sentrum, E6, fv. 30 og jernbane.

Infrastrukturen er god: Kapasiteten på veg og vegkryss inn til området er god, her er det ingen flaskehalser. Det er god kapasitet på vann og avløp til området.
Tomtene vil bli fradelt etter avtalt tomtestørrelse mellom kjøper og selger. Det forutsettes at slik fradeling godkjennes og presiseres at bindende avtale foreligger først på det tidspunkt kontraktsdokumenter er godkjent av selgers styrende organ. Det vil i budaksepten bli tatt forbehold om slik godkjennelse.

Du kommer til en offensiv kommune

Støren og Midtre Gauldal skal vokse, vi skal først til framtida! Her møter du en offensiv kommune som legger til rette for nyskaping og innovasjon.

Ta kontakt dersom dette er interessant, eller du har spørsmål:
Steinar Reinkind på telefon 474 82 929

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode347561706
Sist endret10. apr. 2024 12:52
ReferanseXMidtre Gauldal kommuneX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.