Bildegalleri

Attraktiv næringstomt på Borgeskogen NordØst - nær E18

Kart med kartnålBorgeskogen, 3160 Stokke

Nøkkelinfo

Tomteareal
5 593 m² (eiet)

Visning

Etter avtale

Fakta

Næringstomt. Ferdig steinsatt på fjell som leveres byggeklar. Flat tomt med vann og avløp fram til eiendomsgrense. Ferdigstilles september 2023.

Brutto areal: 5 593 m2 (inkludert grøntsone)
Netto areal: 5 143 m2

Utnyttelse: 80 % BYA

Borgeskogen er Vestfold største industriområde. Totalt utgjør arealet ca 1 400 000 m2. Dette er den siste tomten som selges av siste utvidelse regulert i 2021.

Beliggenhet

Borgeskogen Næringsområde er utviklet siden begynnelsen av 90-tallet. I løpet av denne perioden er det solgt ca 1400 mål tomt, og området fremstår i dag som et attraktivt sted å etablere virksomhet av ulike slag. 

Det er etablert ca 150 bedrifter med totalt ca 3000 ansatte på Borgeskogen i dag, og mange ulike bransjer er representert på området. Av virksomheter som er etablert her kan bl.a. nevnes: Bring, Volmax AS, Matbørsen AS, Fosstech AS, Maxbo, Ragn Sells, Norgesdekk, Håkonsen & Sukke, Hekta på tur, m. fler


I 2021 ble et område på ca 160 mål på Borgeskogen Øst regulert til næring (trinn 3). Snart er hele trinn 3 solgt og flere nye selskaper er etablert her den siste tiden: Arnadal Anlegg, Stradmann, Niche, Engfugl ,BOB Trafikkskole, Norgesdekk, Håkonsen & Sukke, Sandefjord Transport, Borgeskogen Lager mm. I Oktober 2021 ble ytterligere 165 mål regulert (trinn 2). Av dette området er det bare 5,5 mål ledig areal for salg.  

Borgenskogen ligger rett ved E18 i Stokke (Sandefjord kommune) og er logistikkmessig meget gunstig plassert i forhold til sentrale veisystemer via E18 sørover og nordover mot Oslo. Det er etablert ca 120 bedrifter med totalt ca 2000 ansatte på Borgeskogen i dag, og mange ulike bransjer er representert. Av virksomheter på området kan bl.a. nevnes: Bring, Volmax AS, Matbørsen AS, Fosstech AS, Maxbo.

Avstander:

Sandefjord Lufthavn Torp: 10 min.

Stokke jernbanestasjon: 5 min.

Tønsberg jernbanestasjon: 10 min

Sentral-og containerhavn Larvik: 25 min.

Borgeskogen er regulert for industri, produksjon, lager, verksted, serviceanlegg for biler og håndverksbedrifter med tilhørende kontorfunksjoner.

          •         Kort vei fra E18 - oversiktlig adkomst

          •         Etablert næringsområde

          •         Enkle grunnforhold - fjell - lite problemer med vinterarbeid

Beskaffenhet

Tomteområder for salg

Borgeskogen Øst, trinn 1; Utsolgt 80 da
Borgeskogen Nord-Øst, trinn 2: Utsolgt 50 da
Borgeskogen Nord-Øst, trinn 3: Utsolgt 110 mål solgt . 5,5 mål ledig areal.
Borgeskogen Nord: Ca 80 mål byggeklar tomt. Vi ønsker å bygge for en eller flere leietakere.

Dette er siste tomten som Borgeskogen Øst AS har for salg i denne omgang. Vi jobber med utvidelse og håper å kunne tilby flere tomter ila et par år. Reguleringsplanen som vedtatt i 2021 var på til sammen 160 000 m2. Av disse er 155 000 solgt til Arnadal Anlegg, Strandmann, Niche, Engfulg med flere.

Adkomst  fra fylkesvei via rundkjøring for modulvogntog!

Adkomstenvei er nærmest flat og har god fremkommelighet under alle kjøreforhold. 

Vei, vann og avløp: Felles, privat anlegg tilknyttet offentlig.

Tomtene selges som aksjeselskap fra Kaupang Invest AS  921 270 720 eller andre selskap i konsernet. Offentlige gebyrer og avgifter kommer i tillegg til avtalt pris. 

Beliggenhet

kart
Logo

Format Eiendom AS

- Kompetanse, erfaring og tillit -

Annonseinformasjon

FINN-kode343832066
Sist endret12. mars 2024 08:37
ReferanseBorgeskogen Øst

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.