Bildegalleri

50.000 m2 Utviklingstomt til leie, Grenlandsporten

Kart med kartnålGrenlandsporten, 3947 Langangen

Nøkkelinfo

Tomteareal
50 000 m² (eiet)

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Tomten er ferdig planert og med beste eksponering mot E18.

Video av hele tomten sendes på forespørsel.

B_VAR har tomten for din nye lokasjon!

Beliggenhet

Eksepsjonell beliggenhet!

Med sin flotte beliggenhet mellom byene Porsgrunn og Larvik, og perfekt plassert i aksen Vestfold, Telemark og Agder ligger Grenlandsporten ideelt til for virksomheter som har sitt marked på tvers av fylkesgrenser.

Grenlandsporten er et attraktivt område langs E18 som er regulert til industri, næring, handel, bensinstasjon/ladepunkt, bevertning og motell, og herfra er det korte avstander både til Grenland, Larvik og Sandefjord.
Det er også et sentralt knutepunkt plassert midt mellom Oslo og Kristiansand.

Grenlandsporten vil bli et hyggelig stopp langs E18 for alle reisende.
Med ladestasjon for el-bil, rasteplass og serveringssted vil dette bli et populært stoppested. Her kan du lade bilen og strekke på beina i fine omgivelser, kjøpe forfriskninger eller innta et deilig måltid. 

Beskaffenhet

Grenlandsporten er et attraktivt område langs E18 som er regulert til industri, næring, handel, energistasjon, bevertning og motell, og herfra er det korte avstander både til Grenland, Larvik og Sandefjord. Det er også et sentralt knutepunkt plassert midt mellom Oslo og Kristiansand.

Grenlandsporten vil bli et hyggelig stopp langs E18 for alle reisende og et bindeledd for vår region.

Med mange ladepunkter for el-bil, rasteplass, egen kollektivterminal og serveringssted vil dette bli et populært stoppested. Her kan du lade bilen og strekke på beina i fine omgivelser, kjøpe forfriskninger eller innta et deilig måltid. 

 

Fremtidens E18

Akkurat nå bygges strekningen E18 Rugtvedt – Langangen som er om lag 17 km lang og er et komplekst prosjekt med blant annet store brukonstruksjoner og tunneler ved Grenlandsporten. Prosjektet inkluderer bygging av den nye Grenlandsbrua lenger sør. Utbyggingen vil løse de til tider store utfordringene med trafikkavviklingen gjennom Porsgrunn.

Prosjektet omfatter etablering av ny firefelts motorvei fra Langangen, med tilhørende kryss, veier og konstruksjoner, samt 2 felts lokalvei og gjenbruk av eksisterende E18. 

Info fra nettside Nye Veier

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode332658794
Sist endret23. jan. 2024 07:51
ReferanseMINA Eiendom

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.