Bildegalleri

Næringstomter for salg midt mellom Larvik og Sandefjord - Danebuåsen Næringsområde regulert til Lager/logistikk/Industri

Kart med kartnålDanebuåsen, 3270 Larvik

Nøkkelinfo

Tomteareal
93 000 m² (eiet)

Visning

Ta kontakt for befaring og videre dialog

Lager/Logistikk/Industri E-18

Danebuåsen Næringsområde ligger strategisk plassert mellom sentrale byer i Vestfold og Telemark. Her er det kort vei til Larvik havn, Torp Flyplass, Drammen og Oslo i Syd og Kristandsand i Sør.Norges nest største containerhavn ligger i Larvik og her transporteres varer til og fra hele verden. Havnen har ukentlige anløp fra eks. Hamburg, Bremerhaven, Moerdijk, Rotterdam, Immingham og Antwerpen.

Næringsparken ligger direkte mor E-18 og har et stort nedslagsfelt med ca. 300 000 mennesker innenfor en radius på 50 km.

Beliggenhet

Tomteområdet ligger midt mellom Vestfoldbyene Larvik og Sandefjord tett mot E-18. Danebuåsen Næringspark har direkte av-og påkjøringsmuligheter direkte fra E18.
Denne fremtidige Næringsparken er et stort regionalt satsningsområde for utvikling av logistikk-og næringsvirksomhet for lokale og nasjonale aktører.
Områdereguleringen åpner for logistikkaktører, næringsbebyggelse og industri/produksjon.

Avstander med bil;

  • Larvik Containerhavn  10 minutter
  • Grenland   20 minutter
  • Sandefjord  10 minutter
  • Tønsberg  18 minutter
  • Horten  30 minutter
  • Holmestrand   35 minutter
  • Drammen  45 minutter
  • Oslo   1 time 15 minutter
  • Moss  1 time og 45 minutter

Beskaffenhet

På Danebuåsen har vi som mål i løpet av 2024 og kunne tilby grovplanerte og byggeklare tomter for salg. 

Hele tomteområdet er på 93 000 m2, og har et utbygningspotensiale på  inntil 46 500 m2 fotavtrykk. Vi kan også tilby tomt med bygg enten for utleie eller mulighet for kjøp. Tomt og bygg tilpasses slik at best mulig logistikk oppnås og tomten kan utnyttes etter kundens ønske.

De ulike byggene kan prosjekteres med inntil ca. 11,7 meter fri innvendig takhøyde og i samspill med den aktuelle leietaker for å avdekke behov og ønsker.

Beliggenhet

kart
Logo

JVH Eiendom AS

Annonseinformasjon

FINN-kode328634043
Sist endret02. jan. 2024 08:27

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.