BLINK illustrasjon toppbilde

Med BLINK ser flere boligannonsen din

Snakk med eiendomsmegleren din om BLINK-teknologi

Hvert år ser over 2 millioner nordmenn etter bolig på FINN. Du treffer selvfølgelig mange potensielle kjøpere på FINN, men hva med de som ikke er innom FINN akkurat den uka du skal selge?

Det lønner seg å vise frem boligen til de som ikke har fått den med seg enda, og det er akkurat det BLINK-teknologien gjør!

Spør megleren din om BLINK-teknologi

Ta kontakt med megleren din når du ønsker å legge til denne teknologien for å markedsføre din bolig til flest mulig relevante boligkjøpere.

Kombinasjonen av BLINK-teknologien satt sammen med innovasjon og lokalkunnskapen til eiendomsmeglerne gir de beste resultatene for ditt boligsalg. Les mer om mulighetene før du skal selge din bolig.

Finn ut mer her:

Få mer for boligen din

Faktisk er det slik at boliger med BLINK-teknologi oppnår
høyere solgtpris enn boliger uten, og det er vi stolte av!

De som bruker BLINK-teknologi får opptil dobbelt så mye trafikk på sin boligannonse, gjennomsnittet ligger på 43% mer trafikk!

Mer trafikk fra relevante brukere har faktisk noe å si. Vi ser at mange av brukerne som kommer fra BLINK er ekstra engasjert i boligannonsen: de laster ofte ned prospekt og legger til visning i kalenderen.

Tall fra FINN.no: Case-studie leilighetsmarkedet i Oslo 2018-2019

Spør megleren din om BLINK-teknologi

Alle meglere kan kjøpe BLINK direkte fra FINN.no.

Ta kontakt med megleren din når du ønsker å legge til denne teknologien for å markedsføre din bolig til flest mulig relevante boligkjøpere.

Hvis du selger boligen din selv, kan du legge til BLINK på annonsen din på FINN.
Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice.

Lykke til med boligsalget!

PS! Hvis du er eiendomsmegler og lurer på hvordan du kan få BLINK-teknologi inn i dine markedspakker, kan du lese mer og bestille her.

Se hvordan BLINK-teknologi fungerer