Finn riktig megler med Meglersiden

Finn riktig megler med Meglersiden

Med tjenesten Meglersiden kan du gjøre lokale søk etter eiendomsmeglere, og dermed lettere finne den rette megleren for akkurat ditt boligsalg.

Publisert 24. februar 2022 kl. 15.09

Meglersiden gjør boligsalget enklere

Det er viktig å ikke undervurdere viktigheten av lokalkunnskap, god kjemi og spesialkompetanse når det gjelder valg av eiendomsmegler. På Meglersiden kan du velge mellom flere ulike eiendomsmeglere, og finne den rette til boligsalget ditt.

Meglersiden er helt gratis å bruke for deg som er boligselger. Det betyr at du kan lete etter riktig eiendomsmegler, og helt kostnadsfritt finne relevant informasjon om dem.

Tjenesten har samlet eiendomsmeglere på tvers av flere meglerkontorer og i ulike byer på ett sted. Dermed kan du enkelt vurdere meglerens erfaring og kompetanse når du skal i gang med et nytt boligsalg.

Meglerprofiler gir deg grunnlag for å velge riktig

Alle eiendomsmeglere på Meglersiden har en egen Meglerprofil.

På Meglerprofilen kan du lese relevant informasjon om eiendomsmegleren, som erfaring fra tidligere boligsalg, utdannelse, bakgrunn og vurderinger de har fått fra tidligere kunder.

Meglersiden anbefaler alltid befaringer

Når du får flere henvendelser fra eiendomsmeglere på Meglersiden, er det viktig å utnytte muligheten til å snakke med alle du synes er relevante.

Det er viktig å sammenligne eiendomsmeglerne og snakke med dem, slik at du virkelig skjønner om de er den rette megleren for deg. Ikke undervurder hvor viktig det er med god kjemi når det kommer til en eiendomsmegler du skal samarbeide med over en lengre periode!

Heldigvis er det enkelt å avtale befaringer når du blir kontaktet av flere meglere på én plattform. Du trenger ikke lete etter eiendomsmegleren selv, og all informasjon du oppgir om boligen og salget ditt vil bli videresendt til de relevante meglerne.

Dermed behøver du ikke å gjenta deg selv flere ganger, men kan være sikker på at alle eiendomsmeglerne har fått samme informasjon og har likt utgangspunkt når de kontakter deg.

Samle alt hos Meglersiden, og la de flinkeste eiendomsmeglerne konkurrere om boligsalget ditt!

Meglersiden hjelper deg med ditt boligsalg

Vil du lese mer om Meglersiden og relevante saker fra boligmarkedet?