Finn riktig megler med Meglersiden

Finn riktig megler med Meglersiden

Med tjenesten Meglersiden kan du gjøre lokale søk etter eiendomsmeglere, og dermed lettere finne den rette megleren for akkurat ditt boligsalg.

Meglersiden gjør boligsalget enklere

Det er viktig å ikke undervurdere viktigheten av lokalkunnskap, god kjemi og spesialkompetanse når det gjelder valg av eiendomsmegler. På Meglersiden kan du velge mellom flere ulike eiendomsmeglere, og finne den rette til boligsalget ditt.

Meglersiden er helt gratis å bruke for deg som er boligselger. Det betyr at du kan lete etter riktig eiendomsmegler, og helt kostnadsfritt finne relevant informasjon om dem.

Tjenesten har samlet eiendomsmeglere på tvers av flere meglerkontorer og i ulike byer på ett sted. Dermed kan du enkelt vurdere meglerens erfaring og kompetanse når du skal i gang med et nytt boligsalg.

 • Hvordan fungerer tjenesten

  Du kan starte med å søke etter relevante meglere ved å oppgi postnummeret ditt på Meglersiden. Da vil du få opp flere ulike meglere som kan hjelpe deg med salget der du bor.

  Fordelen med å søke geografisk på denne måten er at du får eiendomsmeglere fra ulike meglerkontorer å velge mellom, men alle vil ha lokalkunnskap om området du bor i.

  Du kan også søke opp spesifikke meglere med navn, eller med postnummer og område. Når du finner en megler du vil lese mer om, kan du trykke deg inn på Meglerprofilen deres. Der finner du informasjon som gir et godt grunnlag når du skal velge eiendomsmegler.

  Her kan du lese mer om hvordan tjenesten fungerer.

 • Lokale eiendomsmeglere der du bor

  For boligkjøpere er både boligen og området viktig når de skal finne en ny plass å bo. Derfor er det alltid lurt å benytte en eiendomsmegler som kjenner lokalområdet godt.

  Mange eiendomsmeglere har kompetanse på ulike bydeler, geografiske områder og boligtyper. Det betyr at du kan tjene på å velge akkurat den megleren som kjenner området og din type bolig best.

  Her kan du se en oversikt over alle eiendomsmeglere på Meglersiden og hvor du finner dem i Norge.

 • Få tilbud fra flere meglere

  Når du registrerer boligsalget ditt hos Meglersiden, vil eiendomsmeglere som er relevante for akkurat ditt boligprosjekt kontakte deg. Du kan da velge mellom flere alternativer, og vurdere hvilke av dem som har den beste bakgrunnen og kompetansen.

 • Meglersiden3

Meglerprofiler gir deg grunnlag for å velge riktig

Alle eiendomsmeglere på Meglersiden har en egen Meglerprofil.

På Meglerprofilen kan du lese relevant informasjon om eiendomsmegleren, som erfaring fra tidligere boligsalg, utdannelse, bakgrunn og vurderinger de har fått fra tidligere kunder.

 • Tidligere solgte boliger og omtaler fra kunder

  Informasjon om tidligere salg gjør det enkelt å vurdere forskjellige meglere for ditt boligsalg, og velge den rette.

  Det kan være viktig å se på både hvilke boligtyper megleren har solgt mest av før, og hva kundene har sagt om opplevelsen av salget.

 • Detaljert informasjon på Meglerprofilen

  Du får ikke bare generell informasjon om meglerens erfaring på Meglerprofilen. Det er også oppgitt en detaljert statistikk som kan si deg mye om ekspertisen til megleren. Du kan blant annet se gjennomsnittsprisen på boligsalgene, hvor mange boliger de har solgt eller gjennomsnittlig størrelse på boligene.

  Dette kan være avgjørende for deg som skal selge, for det er stor forskjell på å selge en liten leilighet og en stor enebolig.

 • Meglersiden2

Meglersiden anbefaler alltid befaringer

Når du får flere henvendelser fra eiendomsmeglere på Meglersiden, er det viktig å utnytte muligheten til å snakke med alle du synes er relevante.

Det er viktig å sammenligne eiendomsmeglerne og snakke med dem, slik at du virkelig skjønner om de er den rette megleren for deg. Ikke undervurder hvor viktig det er med god kjemi når det kommer til en eiendomsmegler du skal samarbeide med over en lengre periode!

Heldigvis er det enkelt å avtale befaringer når du blir kontaktet av flere meglere på én plattform. Du trenger ikke lete etter eiendomsmegleren selv, og all informasjon du oppgir om boligen og salget ditt vil bli videresendt til de relevante meglerne.

Dermed behøver du ikke å gjenta deg selv flere ganger, men kan være sikker på at alle eiendomsmeglerne har fått samme informasjon og har likt utgangspunkt når de kontakter deg.

Samle alt hos Meglersiden, og la de flinkeste eiendomsmeglerne konkurrere om boligsalget ditt!

Meglersiden hjelper deg med ditt boligsalg

Vil du lese mer om Meglersiden og relevante saker fra boligmarkedet?

 • Meglersiden1