Bildegalleri

Lys og romslig leilighet med to soverom og moderne innredning, bygget i 2022

Arguineguin, Gran Canaria
PrisantydningEUR 395 000,–
Felleskost/mnd.
140,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruksareal
58 m²
Byggeår
2021

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

I hjertet av Arguineguin finner du nybygget Sydenbygg IV, kun 10 minutters gange fra strender, shopping, restauranter og mye mer. Anlegget kan tilby oppvarmet saltvanns basseng, barnebasseng, privat parkeringsplass i felles garasje med bod, heis og grønne fellesområder

Generelt

Arguineguin er en av de mest befolkede byer langs sørkysten av Gran Canaria. En typisk kanarisk fiskerlandsby med mye lokalbefolkning og atmosfære. Det er en del av kommunen Mogán og ligger sørvest for Las Palmas. 

Det finnes flere barer og restauranter og mange av dem serverer fersk fisk som er fisket samme dag. Tirsdager er markedsdag her, på den store parkeringsplassen ned til venstre ved første rundkjøring. Arguineguin har mange turstier i fjellet, flere strender og en havn.

Nordmennene har spesielt tatt fiskelandsbyen til sine hjerter. Dette kan skyldes det fantastiske tropiske klimaet, norsk skole, norsk sjømannskirke og et norsk helsesenter som er lokalisert i eller like utenfor Arguineguin. Det finnes også et norsk legekontor og Norske klubben som ligger ved markedsplassen i Arguineguin

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Denne leiligheten i inngangsetasjen består av 58m2 og en ekstra 18m2 terrasse med havutsikt, et flott sted for en utendørs matopplevelse eller solbading. Den trivelige stuen har air condition, sovesofa med plass til 2 personer og spisebord med herlig utsikt ned mot Arguineguin og havet. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Begge soverommene har komfortable dobbeltsenger og hovedsoverommet har direkte utgang til terrassen. Moderne bad med dusj og vindu med frostet glass. Leiligheten har tilgang til en eksklusiv opplevelse på den herlige takterrassen med havutsikt, hvor du kan sole deg og slappe av på balinesiske senger.

Gode inntektsmuligheter med ferieutleie når du ikke bruker leiligheten selv. Privat bod for oppbevaring av personlige eiendeler er inkludert. Eiendommen ligger i et rolig område med gratis parkering i gaten. Anlegget har egen garasje hvor det er mulighet for kjøp eller leie av parkeringsplass. Kun 15 minutters gange til sentrum av Arguineguin. Her finner du strender, butikker, fantastiske restauranter hvor du kan nyte solnedgangen og mye mer. Komplekset har store fellesarealer, heis og oppvarmet saltvannsbasseng.

Standard

NY BYGG

 

Syden Eiendom Properties S.L:

 

Syden Eiendom Properties SL har lokale ved første rundkjøringen i Arguineguin. Vi har spesialisert oss på det Skandinaviske markedet og ønsker dere hjertelig velkommen.

Vi har 20 års erfaring innen reiseliv, kultur, den kanariske mentaliteten samt spanske og kanariske lover, Dermed kan vi tilby en trygg handel for dere som ønsker å realisere boligdrømmen på Gran Canaria.

Dette materialet baseres på informasjon fra tredjepart. Syden Eiendom Properties S.L. er ikke ansvarlig for skrivefeil eller feilinformasjon fra tredjepart. Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Syden Eiendom anbefaler grundig gjennomgang av boligen og eventuelle feil og mangler før overskjøting da det er meget vanskelig å kreve utbedring eller lignende i ettertid. Syden Eiendom tar ikke ansvar ved tvister etter at handelen er gjennomført.

Alle priser er i euro. Det tilkommer ca. 10% i skatter og avgifter i tillegg til kjøpesum.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Arguineguin, Gran Canaria

Annonseinformasjon

FINN-kode360419849
Sist endret11. juli 2024 11:06
Referanse10823

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.