Bildegalleri

Kargicak, Alanya Tyrkia

Spektakulær villa med svømmebasseng i Gold City i Kargicak! Unik mulighet!

Gold City Alanya Antalya, Middelhavsområdet øst
PrisantydningEUR 370 000,–
Felleskost/mnd.
1 800,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Byggeår
2006
Renovert år
2020

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Denn fantastiske villaen ligger i et unikt strøk som heter Gold City!

På eiendommen er det en familievennlig restaurant som serverer middag og et utvalg av halal-alternativer.

En rekke velvære-pakker er tilgjengelige for gjester som ønsker å forynge seg på stedet. For gjester med barn har stedet et barnebasseng, et innendørs lekeområde og en lekeplass for barn. En barneklubb er også tilgjengelig på Alanya gold city villa, mens gjestene også kan slappe av i hagen.

Alanya arkeologiske museum ligger 19 km fra overnattingsstedet, mens Damlatas-grotten ligger 19 km unna. Nærmeste flyplass er Gazipa?a-Alanya, 29 km fra Alanya gold city villa, og Gold City tilbyr en betalt flyplasstransport.

Generelt

Gold City Villa her kan du nyte en luksuriøs livsstil i et av de mest prestisjefylte områdene i Alanya, Kargicak

Komplekset ligger på en høyde, omgitt av storslått landskap ved Middelhavskysten og fjellene.

Villaen er et elegant og romslig hjem, nydelig designet og moderne innredet. Villaen eies av nordmenn og har et smakfullt innredet hjem. Påkostet hvert eneste år siden de kjøpte den. 

Inne i villaen er det romslige stuer og soverom med store vinduer som lar deg nyte vakker utsikt over havet og naturen rundt. Det private svømmebassenget på villaens eiendom er fantastisk. Den store terrassen og hagen skaper den perfekte rammen for uteservering og fester med venner og familie.

Gold City Villa-komplekset tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og underholdning for sine gjester. Dette inkluderer en privat strand for gjester, et badeland med bassenger og sklier, et moderne treningsstudio, et spa og restauranter som serverer nasjonale og internasjonale retter. Det er også en underholdningsklubb for barn og tennisbaner for sportselskere.

Villaens beliggenhet i Kargicak-området gir enkel tilgang til alle viktige severdigheter og attraksjoner i Alanya. Det er nær det historiske sentrum, kjøpesentre, restauranter og natteliv. De berømte strendene Kleopatra og Damlatas ligger også i nærheten.

Gold City Villa er det ideelle stedet for de som leter etter luksuriøs og komfortabel innkvartering med en flott beliggenhet hvor du kan nyte Alanyas skjønnhet og tilbringe en uforglemmelig ferie ved Middelhavskysten.

 

 

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Villaen selges full møblert, det er meget høy standard på hele eiendommen

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Gold City Alanya Antalya, Middelhavsområdet øst

Annonseinformasjon

FINN-kode358718840
Sist endret05. juli 2024 13:00

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.