Bildegalleri

TOMANNSBOLIG TIL SALGS I EL ALBIR (4760 C)

Kart med kartnålALBIR, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 450 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
4
Bruksareal
235 m²
Tomteareal
600 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Vakker nyoppusset eiendom i El Albir, som tilbyr en sjarmerende layout på to nivåer. Når du kommer inn, vil du bli møtt av en romslig stue med og tilgang til en overbygd terrasse, sammen med tre komfortable soverom, tre elegante bad og et separat kjøkken med tilgang til en annen terrasse. Ovenpå finner du et ekstra soverom, et komplett bad og en romslig utendørs terrasse med panoramautsikt over fjellet. Utenfor har eiendommen parkeringsplass for fire biler, et privat svømmebasseng med toalett og dusj, og en grillplass. Utstyrt med varm / kald air condition, doble vinduer med skodder og alarmsystem, garanterer denne eiendommen komfort og sikkerhet. I tillegg gjør beliggenheten nær alle fasiliteter det til et ideelt valg for de som leter etter livskvalitet og bekvemmelighet. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre denne fantastiske eiendommen i El Albir til din egen. Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale visning!

Generelt

Beskrivelse av Albir

Strandbyen Albir  ligger ca. 5 mil nord for Alicante, og ca. 50 minutters kjøring fra flyplassen, El Altet (ALC). Albir er et sted med rolig og behagelig atmosfære, med mange fastboende nordmenn. 

Albir ligger idyllisk plassert mellom de mer kjente spanske feriebyene Benidorm og Altea. Kommunen heter Alfaz del Pí og har i en årrekke tiltrukket seg solhungrige turister.

Stranden i Albir heter Playa del Racó del l’Albir og er i underkant av 600 meter lang. Langs stranden kan du promenere langs Paseo de Las Estrellas som er en bred strandpromenade og sykkelsti. Som sitt forbilde i Los Angeles og Hollywood har denne promenaden plaketter med prisvinnere fra Albirs egen filmfestival. Fra strandpromenaden er det kun en kort rusletur til nabobyen Altea med sin karakteristiske kirke og gamleby.

Her faller temperaturen i sjøen sjelden under 20 grader og stranden er gradert med blått flagg som er din garanti for rent vann og en velstelt strand. Her kan du svømme, snorkle, seile eller utøve annen vannsport hele året om du ønsker. 

Ellers byr Albir på nok butikker, barer og spisesteder til å tilfredsstille de aller fleste. Atmosfæren på utestedene er ganske rolig, og de yngre festglade menneskene vil nok finne nabobyen Benidorm mer aktuell med sitt store underholdningstilbud.

I bakgrunnen av Albir troner fjellkjeden Sierra Helada som forøvrig er en fredet naturpark. Her kan du oppleve naturen på sitt beste, og det er lang rekke turstier å følge og fjelltopper å bestige. Er du kunst- eller kulturinteressert så har byens gamleby i tillegg til sjarmerende gater og smug også flere monumenter, kirker og andre severdigheter. 

Adkomst/Tomteforhold

EUROPASOL

Europa-Sol Eiendomsmegling gir deg trygghet gjennom hele kjøpsprosessen.

Europa-Sol Eiendomsmegling er en familiebedrift med over 25 års erfaring innen omsetning av fast eiendom og nybygg i Alfaz del Pi, La Nucia, Albir, Altea og omegn (Marina-Baixa). 

Selskapet ble grunnlagt i 1988 av søsknene Devesa Such, og vi tilbyr våre kunder en inngående kjennskap om eiendomsmarkedet. Selskapet gir en absolutt sikkerhetsgaranti på hvert av trinnene i eiendomsomsetningen.

Når du bruker Europasol i din eiendomshandel vil du ha gleden av et bredt spekter av fagfolk, som gir deg råd og veiledning, og hjelper deg til å finne nettopp den boligen du er ute etter.

Vi tar oss av alle detaljene og kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A-Å. Du skal ikke bekymre deg for noe underveis, og vi står alltid klare til å hjelpe deg både med informasjon eller med praktiske oppgaver. 

Vår beste referanse er alle våre fornøyde kunder og venner i det nordiske markedet, som gjennom 25 år fortsatt holder kontakten og bruker oss i sine eiendomstransaksjoner.

Finansiering og forsikring

Europasol samarbeider med flere banker og kan være behjelpelige med å finansiere din boligdrøm på Costa Blanca. Vi innhenter gjerne også tilbud på forsikring av din eiendom.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en lang rekke eiendomsaktører i området, og kan være din megler uansett om du skulle finne drømmeboligen hos andre aktører. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en boligprat!

Husk at det er et begrenset utvalg av våre eiendommer som annonseres på Finn, så besøk gjerne våre nettsider hvor vi til enhver tid har over 1200 eiendommer i området til salgs: WWW.EUROPASOL.ES

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode358069907
Sist endret20. juni 2024 13:53
ReferanseX4760 CX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.