Bildegalleri

CALLIAN VED MONTAUROUX - Utrolig sjarmerende norskeid landsbyhus med vakker utsikt og terrasse

Kart med kartnål4 rue du Portaron, 83440 Var
PrisantydningEUR 395 000,–

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Soverom
2
Grunnflate
133 m²
Boligareal
133 m²
Rom
4

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

CALLIAN VED MONTAUROUX - Utrolig sjarmerende norskeid landsbyhus med vakker utsikt og terrasse

CALLIAN VED MONTAUROUX - Vi har gleden av å tilby for salg et unikt og utrolig sjarmerende norskeid landsbyhus med vakker grønn panorama utsikt i hjertet av middelalderlandsbyen Callian, beliggende på en bakketopp 320 meter over havet, i den østlige delen av Var-fylket.

Landsbyhuset, som ligger i Rue du Portaron, er over 2 etasjer med et boareal på 133m² pluss en mezzanin på 21m² og et loft på 22m². Inngangsdøren fører direkte til entreen i første etasje som åpner ut mot et sjarmerende provençalsk kjøkken og en spisestue kombinert stue med peis. Noen trappetrinn opp fra stuen leder til en perle av en overbygget terrasse på 9m² med en fantastisk sydvestvendt panoramautsikt over dalen og mot Les Terres Blanches Resort. Noen trappetrinn ned fører til en koselig kontorplass med samme naturskjønne utsikt.

I husets 2. etasje finner du et stort master soverom (25 m²) med peis og omkledningsrom samt et stort bad med dusj og separat wc. Over dette soverommet er det en romslig mezzanin som kan brukes som TV- eller spillrom. Det andre soverommet (23 m²) har også peis og et separat dusjrom med WC. Begge soverommene har vakker utsikt. En trapp fører opp til det store loftet hvor sentralvarmeren er plassert.

Interiøret har flislagte gulv i tradisjonell provençalsk stil, håndlagde treskap og vakre dekorative bjelker i taket. Hele atmosfæren til dette herlige landsbyhuset er kvintessensen av provençalsk sjarm. Det er et perfekt sted for den som leter etter ro og sjarm i en vakker og autentisk landsby.

Landsbyhuset har ingen privat garasje eller parkering, men det er en offentlig parkeringsplass kun 2 minutters gange derfra.

***** Callian har en historie tilbake til XII-hundre-tallet og har idag ca 3.500 innbyggere. Det er kun 2 km til fots til den mer kjente landsbyen Montauroux, 5 minutter med bil til golfbanen på den anerkjente Terres Blanches Country Club, 28 km til Middelhavet, 30 km til Cannes og 56 km til Nice flyplass.

Siden 2002 har AAA Riviera utmerket seg ved å tilby skreddersydd eiendomsmegling og service på norsk i et geografisk område som strekker seg fra Saint-Tropez i vest til Menton i øst. Våre meglerkontorer ligger sentralt i Cannes og Antibes Juan-les-Pins. I tillegg har vi et representasjonskontor i Bogstadveien i Oslo.

Vårt mål er å skape trygghet og optimalisere verdiskapningen for våre kunder gjennom kompetanse, erfaring og høy servicegrad. For våre kunder tilbyr vi også rådgivning i hvordan man inntar eierskapet hensyntatt fransk sivil, arv- og skatterett, finansieringbistand samt after sales service etter behov.

Velkommen til en uforpliktende og fortrolig samtale om ditt eiendomsprosjekt på Den franske riviera - enten det gjelder kjøp eller salg. Tlf.FR: +33(0)4 93 34 16 72 - Tlf.NO: +47-22 20 53 99 - E-post: mail@aaariviera.com.

AAA Riviera sarl - FR43442373619 - Meglerlisens nr CPI 0605 2016 000 004252 Alpes-Maritimes - Garanti SO.CA.F Paris.

NB. Prisantydningen er oppgitt i euro. Man må beregne et tillegg på mellom 7,5% og 8% omkostninger i annenhåndsmarkedet. (Notarkostnader som bl.a. inkluderer dokumentavgift og tinglysningsgebyr.) Ved kjøp av nybygg er omkostningene rundt 2,5%. Meglerprovisjonen er inkludert i prisantydningen og betales av selger.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode356894637
Sist endret13. juli 2024 02:03
ReferanseARB-903-ACai2

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.