Bildegalleri

4 roms Vista Azul leiligheter i El Raso- Fra 199.900 eur

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 199 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Utsikt
Innlagt strøm
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

4 roms Vista Azul leiligheter i El Raso

Vi har fornøyelsen av å kunne presentere et  nytt Vista Azul-prosjekt  i El Raso.Komplekset består av 175 leiligheter fordelt på ni 5-etasjes blokker.Alle leiligheter har 3 soverom og 2 bad. Du kan velge mellom en leilighet på bakkeplan, andre, tredje eller fjerde etasje med en stor terrasse eller en penthouse-leilighet med takterrasse. Leilighetene på bakkeplan har private haver og penthouse-leilighetene har en fantastisk utsikt over det omkringliggende område.Alle leilighetene har deres egen private parkeringsplass i kjelleren. Du har mulighet for å tilpasse leilighetens interiør ved å velge gulvfliser, kjøkkenfliser og -skap, baderoms møbler, etc.Fellesområdet har deilige grønne områder, en lekeplass for barn, svømmebasseng, biosunde gymnastikmaskiner, petanquebane og en golf putting green.

Omkringliggende område

Guardamar del Segura er berømt for sine fine sandstrender. Byen har en lang hovedgate med mange forskjellige butikker samt et marked hver onsdag morgen.Marinaen, som ligger et par minutter fra byen, er starten på Corridor Verde. Corridor Verde er en vandre- og sykkelrute, som følger floden “Rio Segura”. I Guardamar finner du også to vidunderlige parker, Alfonso og Renia Sofia. Alfonso-parkens pinjetrær og sand dyner forbinder byen med marinaen.Guardamar er veldig kjent tatt i betraktning av sin lille størrelse. Det skyldes, at det har bodd mennesker i Guardamar-området siden det 8. århundre f.Kr. En af de største attraksjoner, i tillegg til  de 11 km deilige sandstrender, er Guardamar-slottet, som ble bygget omkring det 12. århundre.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode356677281
Sist endret10. juni 2024 15:14

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.