Bildegalleri

Lite prosjekt med kun 6 enheter, takterrasse eller hage og privat basseng!

Kart med kartnålSan Pedro del Pinatar, Costa Calida
PrisantydningEUR 279 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
79 m²
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Alma de las Salinas er et lite eksklusivt prosjekt med kun 6 maisonetter, 3 i første etasje og 3 toppetasjer. Stranden er mindre enn 1 km unna, og restauranter og supermarked ligger 2 minutter unna til fots.
Alle maisonettene har 2 soverom og 2 bad og private bassenger. Stuene har en åpen planløsning med mye naturlig lys og amplitude Trepanel med skjult dør til vaskerom. Kjøkkenet leveres fullt utstyrt med hvitevarer fra Bosch. Materialer til skap og benkeplate kan velges. Alle soverommene har store fullt utstyrte garderober, samt store vinduer for mye naturlig lys og utgang til den bakre terrassen. Hver leilighet har 2 bad hvorav det ene er privat til hovedsoverommet. De kommer alle fullt utstyrt.
Maisonettene nr. 1 og 2 har en terrasse foran med plass til parkering. Maisonette nr. 1 vil også ha et privat basseng inkludert. Begge eiendommene har også en bakterrasse ved soverommene for å nyte morgensolen. Maisonettene nr. 4 og 5 har en felles trapp som fører til deres individuelle balkong, atskilt med en dør. Maisonette N 6 har egen inngang til balkongen og ligger på hjørnet med ekstra komfort fra et annet vindu i stuen som gir leiligheten mye naturlig lys fra 2 sider. Takterrassen på N 6 er litt større og har åpen utsikt, også med privat basseng med mer plass på siden av bassenget.
Alma de las Salinas ligger i et område med alle nødvendige tjenester, som restauranter, butikker og supermarkeder, noe som gjør det til et ideelt sted å bo hele året eller for å nyte en uforglemmelig ferie ved kysten. Maisonettene ligger i gangavstand til stranden, som er mindre enn 1 kilometer. I et rolig område å bo, beliggende nær Las Salinas hvor du kan ha healing på stranden med "Los Lodos", er det et veldig viktig naturområde i Spania. Godt knyttet til offentlig transport.
San Pedro del Pinatar er en travel spansk by som ligger nær Lo Pagan og strendene Mar Menor. Det er også i nærheten av den naturlige lagunen skapt av La Manga-stripen. Byen er en fiskehavn og kan skilte med mange fasiliteter, som barer, restauranter og shoppingområder. Det er noen fantastiske strender i og rundt byen hvor du finner mange barer og restauranter med rikelig med parkering. San Pedro del Pinatar ligger 46 km fra Murcia og 87 km fra Alicante

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på fra kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. 

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 2 bad, terrasse 49 m2  
Boligene leveres med  hvitevarer, og installert A/C og privat basseng

2 soverom med takterrasse fra 241 000€

ferdigstilles i mars-2025

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

Veldig god standard i dette prosjektet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode356422699
Sist endret09. juni 2024 08:34
ReferanseAlma

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.